Barion Pixel Amire senki sem gondolt: egy bibliai név lett Európa legvonzóbb neve – Coloré

Amire senki sem gondolt: egy bibliai név lett Európa legvonzóbb neve

2023. 09. 26.

Az Erobella, Németország leggyorsabban növekvő erotikus portálja, elemzésnek vetette alá szexmunkásainak leggyakrabban használt neveit, és egy exkluzív rangsort állított össze. Az oldalnak számos európai országból származó regisztrált felhasználója van, több ezres listából tudta a cég marketing csapata elemezni az eredményeket. 

Az Erobella szexmunkásai által választott nevek nem mindig az igazi neveik, hanem általában művésznevek vagy álnevek, de természetesen olyan neveket választanak, amelyek különösen erotikus hatást keltenek a férfiaknál, és rendkívül ígéretesek. 

A listavezető név igencsak meglepő: Egy bibliai név áll az élen!

Maria név
Forrás: Unsplash

Íme, a lista:

Maria – a nevek királynője

Az nők szerint a legvonzóbb név pont egy bibliai név – Maria. Úgy tűnik, hogy a név időtlen vonzerővel bír. Ezen az oldalon egyetlen név sem szerepel gyakrabban, mint a Maria.

Vanessa – Több, mint amit a szem láthat

Második helyen áll: Vanessa. Ez az angol eredetű név annyit jelent, mint „Ragyogó”, és titokzatosság lengi körül: Vanessa, a lány, aki rejtélyeket tartogat.

Anna – Egyszerű, mégis összetett

Anna, egy név, amely egyszerűséget sugároz, bizonyítja, hogy néha a kevesebb több. Ez a név, amelynek jelentése „Kecsesség”, több ezer európai nő szerint szuperszexi. 

név, szexis, Európa
Forrás: Unsplash

Melissa – Édes és temperamentumos

Egy csipetnyi édességet hoz a rangsorba – már önmagában a szó jelentése miatt. A Melissa nevet viselő nők bájukról ismertek, és bármelyik férfi elolvad az elbűvölő jelenlétüktől.

Laura – az elegancia neve

Laura, „a Győztes”, az ötödik helyen szerepel rangsorunkban. A név egyenlő azzal, hogy „kecsesség” és „elegancia”, így nem meglepő, hogy helyet kapott a listán.

Forrás: Erobella

Borítókép forrása: Unsplash

/csalad/szex/bibliai-nev-vonzo-maria/