Micsoda kreativitás: Sztárcsemeték, akiket városokról neveztek el

2021. 03. 01.

Te elneveznéd a gyerekedet bármelyik helyről?

north west

A sztárok fantáziája határtalan, ha névadásról van szó. Cifrábbnál cifrább neveket találnak ki gyermekeiknek, gyakran olyat, aminek számukra valamilyen fontos jelentése van, és az sem ritka, hogy csak a menő hangzás cél, vagy az, hogy minél ritkább legyen. Az utóbbi években a ritkság és a különlegesség a legfontosabb a hírességeknek csemetéjük névválasztásakor, és több celebritás is úgy gondolta, ha városneveken hívják a kicsiket, akkor az elég luxus hangzású és jelentéssel is bír.

Megfigyelted már, milyen divatosak a hírességek gyermekeinél a városnevek? Mutatunk egy listát!

Kingston és Zuma Rossdale

Gwen Stefani és Gavin Rossdale kétszer is ellőtték a városnév ötletet. Nem csak azért, mert tetszett nekik a Kingston és Zuma név, hanem azért, mert Kingston a reagge zene hazája, Zuma pedig amellett, hogy a szülők imádják a kaliforniai Zuma Beachet, a név Bob Marley második keresztneve volt.

Brooklyn Beckham

Victoria Beckham 1998-ban épp egy amerikai utazás során tudta meg, hogy első gyermekét várja. Nos, hogy máshogy is nevezhette volna el a fiút, mint a helyszín, ahol megtudta az örömhírt? Naná, hogy Brooklynra gondolunk.

Tennessee James Toth

Reese Witherspoon és magyar származású kedvese, Jim Toth akár Budapestnek is nevezhették volna közös gyermeküket az apuka magyar származása miatt, de ők inkább a hangzatos Tennessee mellett döntöttek.

Chicago West

A Kardashianok mindig is nagy mágusok voltak, ha névadásról volt szó, gondolj csak North, Psalm, Saint West vagy épp testvérük, Chicago nevére. Miért pont Chicago? A válasz nem túl összetett: a gyermek édesapja, Kanye West ott nőtt fel.

Milan Piqué

Shakira és szerelme, Gerard Piqué kicsit kilógnak a sorból, mert bár városnevet adtak gyermeküknek, nem a város, hanem a jelentése miatt. A Milan név jelentése (Milano mellett) az, hogy lelkes és szorgalmas, Shakiráék szeretnék, ha kisfiuk is azzá válna.

Borítókép forrása: Youtube