Barion Pixel Szexhelyszínek: Fantázia vs valóság – Coloré

Szexhelyszínek: Fantázia vs valóság

2021. 02. 15.

Hol szeretnénk szexelni és ehhez képest hol szexelünk a valóságban?

Egy német felmérés szerint a párok nagyobb szexkalandokat terveznek egy kiruccanás során, ám a megvalósítás ehhez képest kevésbé kreatív. A felmérésben több mint ötezer embert kérdeztek arról, hol szerettek volna már szexelni és ehhez képest hol voltak együtt végül a párjukkal. A válaszolók 55 százaléka mondta azt, hogy szívesen vennének egy légyottot a medencében, 54 százalékuk szeretkezne szívesen a strandon, ugyanennyien választanának helyszínül egy romantikus alpesi kunyhót. A válaszolók fele szexelne szívesen hajón, 12 százalékuk próbálná ki egy múzeumban, de a kilátóra, tetőteraszra, sífelvonóra is érkezett néhány szavazat. Ezekhez képest a valódi helyszínek esetében eléggé eltérő a kép: 96 százalék szexelt már hotelszobában, 52 százalék csinálta autóban, 42 százalék sátorban és 9 százalék esett egymásnak egy hajón. Mi is feltettünk egy körkérdést öt párnak, hogy mi a szexuális fantáziájuk a helyszínt illetően és ehhez képest mi volt a legextrémebb helyszín, ahol együtt voltak.

Gabi és Niki: Egy mosdóban

„Egy barátunk születésnapján voltunk egy szórakozóhelyen és annyira nem bírtunk magunkkal, hogy a mosdóban kötöttünk ki. Izgalmas volt, bár inkább túl izgalmas, mert azon aggódtunk, ki nyit ránk. A fantáziát illetően megbeszéltük, hogy egyszer egy strandon kipróbáljuk majd a naplementében, persze ahol senki sem lát.”

Zsófi és István: Vonaton

„Egy családlátogatásra indultunk, de csak késő esti vonattal tudtunk menni. Elkezdtünk beszélgetni és egyre pikánsabb témák jöttek elő, hamarosan nem bírtunk magunkkal. Fülkés vonat volt, este, szinte senki nem járt arra, de azért igyekeztünk. A fantáziával kapcsolatban szeretnénk egyszer egy szaunában kipróbálni.”

passion 5120121 640
Forrás: Pixabay

Kata és Laci: Munkahelyen

„Együtt dolgozunk egy viszonylag kis cégnél, így volt pár alkalom, hogy amikor mindenki hazament, mi még bennmaradtunk kicsit „túlórázni”. Izgalmas volt, de azért kiszámítható, mert tudtuk, hogy csak mi vagyunk ott. Megbeszéltük, hogy egyszer kipróbáljuk majd egy tetőteraszon, ahonnan mi mindent látunk, de minket nem lát senki.”

Szandra és Árpi: Fészerben

„Árpi unokatestvéreinél voltunk egy hatalmas vidéki esküvőn, ami háznál volt. Egy óvatlan pillanatban beosontunk a fészerbe és ott szexeltünk. Utána visszamentünk a násznéphez, mintha mi sem történt volna. A fantáziánk az egy gyönyörű helyen lévő medence, keressük is a megfelelő helyszínt egy ideje.”

Zoé és Miki: Autóban

„A mi legextrémebb szexünk autóban volt, amikor épp egy társasággal nyaraltunk és alig tudtunk kettesben lenni. Meguntuk, hogy állandóan van valaki körülöttünk, úgyhogy elindultunk sétakocsikázni, félreálltunk egy szép helyen és belecsaptunk. Már fantáziáltunk róla, hogy egyszer egy erdőben kipróbáljuk, csinálunk egy romantikus pikniket egy szép, félreeső helyen.”

Borítókép forrása: Pixabay