Barion Pixel Szerelem 40 felett? Érkezik Jakupcsek Gabriella új könyve, mutatjuk mikor! – Coloré

Szerelem 40 felett? Érkezik Jakupcsek Gabriella új könyve, mutatjuk mikor!

2024. 05. 15.

Újabb könyvvel rukkol elő Jakupcsek Gabriella. A tévés-műsorvezető Csakazértis szerelem című műve május 20-tól érhető el a rajongók számára. A sikerszerző tovább folytatja a „B” oldal szépségeinek történeteit.

43486970 3318766 5d93e06682978c252231e6cdf05795e6 Wm
Kép: MTVA

Jakupcsek Gabriella és a B oldal

„Csak házas emberek tudják igazán megérteni, hogy hogy lehet valaki egyszerre nyomorult és boldog is.”
Chris Rock

Fiatal korunkban általában azért küzdünk, hogy megszerezzünk egy férfit, majd azért, hogy megtartsuk. Aztán sokak számára az válik fő kérdéssé, hogy hogy viselje el őt, ne adjisten hogyan szabaduljon meg ettől az egykor oly csodálatos férfitől. De miért lenne törvényszerű, hogy akiért eleinte ölni tudnánk, azt később meg tudnánk ölni? Valóban el kell veszítenünk a legjobb, legizgalmasabb, leginspirálóbb dolgokat, amiket egy párkapcsolat nyújtani képes? Miért ne őrizhetnénk meg hosszú évtizedeken át, és miért ne fedezhetnénk fel benne új dolgokat?

https://colore.hu/szelavi/kultura/naray-tamas-barbara-konyv-regeny/

Vagy új műsorhoz új férfi kell? Miért ne élhetnénk át a szenvedélyt, az intimitást, igen, a szerelmet csak azért, mert a bőrünk már csak egyre drágább krémeknek köszönhetően bársonyos? Miért lenne alacsonyabb az árunk a húspiacon, mert már nem fiatal pipik vagyunk, hanem öregedő tyúkok? Miért ne találhatnánk rá akár a B oldalon a másik felünkre, csak azért, mert az A oldal ezt nem pörgette ki nekünk? És egyáltalán: tényleg mindenkinek szüksége van egy állandó társra a boldogsághoz?

4104021
Kép: 21 század kiadó

Jakupcsek Gabriella újabb bestsellere?

Jakupcsek Gabriella A napos B oldal című bestsellerében már megmutatta: van teljes élet a negyvenen túl is. Legújabb könyvében, inspiráló beszélgetéseivel sok humorral és saját bölcsességeivel adja vissza a reményt, hogy akár még boldogok is lehetünk, élhetünk kiegyensúlyozott párkapcsolatban és velünk maradhat vagy éppen újra ránk találhat a szerelem.

Csakazértis szerelem!