Barion Pixel Míg a covid el nem választ: vőlegény nélkül tartottak meg egy esküvőt – Coloré

Míg a covid el nem választ: vőlegény nélkül tartottak meg egy esküvőt

2021. 10. 21.

Pozitív lett a vőlegény koronavírus tesztje, ezért nem vehetett rész a saját esküvőjén, ám ez nem akadályozta meg a násznépet, hogy a menyasszonnyal ünnepeljen.

Románia a korlátlan lehetőségek országa, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy múlt szombaton egy esküvőt a vőlegény nélkül tartottak meg, miután annak pozitív lett a koronatesztje.

Az országban katasztrofális a járványhelyzet, a lakosság 60 százalékának nem áll szándékában beoltatni magát, így nem véletlen, hogy a házasulandó ifjú pár egyik tagja sem volt beoltva. Ennek ellenére jó ötletnek tartották az esküvőt, az esemény előtti napon azonban koronatesztet kellett végezniük. Majd legnagyobb döbbenetükre jött az eredmény SMS-ben: a menyasszony negatív, a vőlegény pozitív. „Hosszú percekig ültek némán, nem akarták elhinni. Felhívták a laboratóriumot, hogy nem történt-e félreértés, ám ott megerősítették: a vőlegény koronavírus tesztje valóban pozitív” – írja a monitorulbt.ro. A vőlegény édesanyját a fodrászatban érte a váratlan hír, aki a sokktól állítólag azonnal elájult.

Bride,waiting,alone,for,wedding,being,frustrated
Képünk illusztráció. Forrás: Shutterstock / PuzzlePix

A koronavírusos vőlegénynek karanténba kellett vonulnia, de mivel az esküvő megszervezése hosszas és bonyodalmas folyamat volt, ráadásul az ország minden szegletéből vártak vendégeket, úgy döntöttek, a körülmények ellenére mégis megtartják a lagzit – mégpedig a vőlegény nélkül.

A buli végül jól sikerült, még a menyasszonytánc sem maradt el, amelyet az ara – jobb híján – végül az édesapjával járt el. Arról nincsenek hírek, hogy a nászútra is egyedül megy-e el az újdonsült feleség, vagy esetleg ő is karanténba vonul a férjével együtt, hogy együtt tölthessék a mézesheteket.