Le vagy égve és jön a Valentin-nap? Így mentheted meg a helyzetet

Nincs sok pénzed vagy épp kifogytál az ötletekből? Íme pár tipp, ami segíthet!

Hamarosan itt van február 14 és még nincs ötleted Valentin-napra? Vagy csak szeretnél valami tényleg személyes és kreatív ajándékot a szerelmednek mert unod a praliné-virág-fehérnemű kombót? Íme néhány személyes ötlet, és még a pénztárcádat sem kell kiürítened!

Wellness otthon

Készíts fürdőbombát, fürdőolajat vagy fürdősót saját magad! Írj egy szép meghívót a párodnak a ti két személyes wellness napotokra és mellékelj kuponokat masszázsra, erotikára, fürdőre. Íme egy fürdőbomba-készítő videó:

Kulináris örömök

Egy szépen elkészített reggeli az ágyban, egy romantikus ebéd vagy egy felejthetetlen vacsora? Egyiknek sem tud ellenállni majd szíved választottja.

Reggeli az ágyban: Reggelire készíts palacsintát – lévén amerikai szokásról beszélünk -, rántottát, készíts mellé friss gyümölcsöt szépen elrendezve és egy csésze kávét!

Benti romantikus piknik: Ha van baldachinod, kapd elő és díszítsd fel apró lampionokkal, tégy elé néhány gyertyát, ágyazz meg egy puha pléden. Készíts kis szendvicseket és egy üveg finom bort is tegyél mellé. Jöhet egy kis eper és ha még nem készítettél cupcake-et, itt az ideje elkezdeni!

Tematikus vacsora: Olasz, francia, japán, kínai, indiai vagy mexikói? Rendezz be egy tematikus helyszínt, mire a párod hazaér és főzz – vagy rendelj – ennek megfelelő vacsorát.

Fotóalbum a közös emlékeknek

Készíts személyre szóló fotóalbumot kettőtöknek! A borítóra ragassz közös fotókat, belülre a képek mellé pedig fűzz megható és vicces magyarázatokat. Haladók készíthetnek scrap-bookot is, ezt itt találjátok:

Írd le többféleképpen

Díszíts fel egy befőttesüveget és kis papírkákra írd fel, miért szereted a párodat. Minél több papírka készül, annál jobb! A papírkákat apró pergamenekként tekerd fel és kösd át egy szalaggal, majd tedd őket az üvegbe.

Levelek különböző alkalmakra

Írj jó sok levelet mindenféle alkalomra. Például írj olyat, amit akkor nyisson ki, amikor nevetni akar, amikor emlékezni akar, amikor hiányzol neki vagy amikor szüksége van rád, esetleg szomorú. Ezekbe írj olyan dolgokat, amikre szerinted az adott helyzetben szüksége van. Ezzel megmutathatod, mennyire ismered őt.

Falidísz fából nektek

Kis kreativitással örök emléket készíthetsz fából a hálótok falára. Fűzz össze néhány kisebb falécet, fesd le és fűzd össze őket, majd írj rá rátok jellemző szavakat.

Fess bögrét

Klasszikus, személyre szóló, funkcionális: fess üzeneteket egy bögrére:

Borítókép forrása: Pixabay

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Jason Derulo máris szakított – Ez lehetett oka