Barion Pixel Táborozz, hogy legyen egy jó nyarad! (x) – Coloré

Táborozz, hogy legyen egy jó nyarad! (x)

2022. 03. 05.

Idén is megrendezik a PEOPLE TEAM (PT) nyári gyerektáborait. A szervezők 32 év táboroztatási tapasztalatait használják fel, és mindent megtesznek azért, hogy a résztvevők jól érezzék magukat – a visszajelzések alapján nem kis sikerrel.

Ha csak egy hetet szeretnél felhőtlenül eltölteni a nyárból, akkor a PT valamelyik tematikus táborában a helyed; ezekről az alapítvány honlapján lehet bővebben olvasni. 2022-ben három 7 napos turnust indítanak 17 alaptéma köré szervezve, amelyek bejárós és ottalvós változatban is elérhetőek – bármelyiket választhatod, a bejárósok és az ottalvósok között annyi a különbség, hogy az előbbieknek nincs ágyuk és szobájuk, ám minden táborozónak teljes el-látást kínálnak, és az összes programon részt vehetnek.

Peopleteam Tabor
Forrás: People Team

A 2022-es turnusok dátumai: július 24–30., július 31. – augusztus 6., augusztus 7–13., azaz vasárnap reggeltől a következő szombat délutánig kikapcsolódhatsz, játszva tanulhatsz (a délelőttök folyamán napi 3 témafoglalkozásra számíthatsz, amelyek 5–10 fős csoportokban valósulnak meg, és az elmélet helyett a gyakorlatra fektetik a hangsúlyt), esténként pedig bulizhatsz az új barátaiddal. Csak egy dolog rossz a PT-ben: hogy egyszer véget ér. De ne parázz, a PEOPLE TEAM minden évben visszatér, hogy a legkirályabb témákkal, a legmenőbb arcokkal és a legtutibb programokkal feldobja a vakációdat. Ide klikkelve tudsz jelentkezni a nyári táborokba.