Barion Pixel Kerüld el a karácsonyi tolongást! Megjelentek a Lego új adventi kalendáriumai – Coloré

Kerüld el a karácsonyi tolongást! Megjelentek a Lego új adventi kalendáriumai

2023. 09. 21.

Korainak gondolod a karácsonyra készülni? Aki szemfüles, az már most lecsaphat akciós ajándékokra. Van a családtagok között Harry Potter, Star Wars és Marvel filmek rajongó? Nekik való ajándékötletet hoztunk.

Aki tettre, spórolásra kész, már tágra nyílt szemekkel figyeli az akciókat és tudatosan ráhangolja magát az oly messze tűnő karácsonyi ünnepekre. Ezzel időt és pénzt tud megspórolni. Te hogy vagy vele?

Lego
Remek ajándék, kiváló szórakozás / Kép forrása: wombatzaa / Getty Images

Karácsonyi ajándék szeptemberben? Naná!

Megjelentek az új, 2023-as Lego Adventi naptárak. Akárcsak a hagyományos értelemben vett naptár esetében, ebben is decemberben sorra lehet nyitni a kis ablakokat. Ám a csokoládé helyett a világhírű építőjáték elemei találhatók meg.

Az izgalmat egészen karácsonyig fenntartó játékkészlet karácsonyra állhat össze eggyé, de önmagukban is kellemes szórakozást ígér akár az egész családnak. De még ennél is nagyobb izgalmat kínál, hiszen tovább lehet bővíteni a karakterek számát. Mindegy, hogy Harry Potter vagy Star Wars rajongó valaki, újra elmerülhet a történet bugyraiban a mini építmények és figurák segítségével.

Nemcsak a Star Wars és Harry Potter rajongóknak ígér kellemes szórakozást az új adventi naptár, mert a Lego Friends, Lego City és Lego Marvel változatban is megjelent.

Nyitókép forrása: Marina Borodacheva / Getty Images