Barion Pixel Egyszerre ajándékozhatunk és adományozhatunk az Auchan plüsshódjaival (x) – Coloré

Egyszerre ajándékozhatunk és adományozhatunk az Auchan plüsshódjaival (x)

2021. 11. 15.

Ismét jótékonysági hódvásárt rendeznek a Tűzoltó utcai Gyermekklinika javára.

„Fedezd fel az adományozás örömét” szlogennel indul az Auchan idei jótékonysági kampánya. Júlióval és Júliával, az áruházlánc ikonikus plüsshódjaival már korábban is találkozhattunk, idén pedig harmadik alkalommal kerülnek ki az áruházlánc polcaira. Segítségükkel most is 500 forinttal támogathatjuk a Tűzoltó utcai Gyermekklinikát.

Auc Hod Colore Pr Banner 2100x1400 V1

Az Auchan egyedi plüsshódjai már két éve bekerültek a köztudatba, a megvásárlásuk után összegyűlt 500 forintokból két alkalommal is nagyértékű, a gyógyításban elengedhetetlen műszereket vásárolhatott a Semmelweis Egyetem II. Számú Gyermekgyógyászati Klinikája. Az idei karácsonyi szezonban ismét egyszerre ajándékozhatunk és jótékonykodhatunk az ikonikus kis figurák segítségével, akik ezúttal életünk valódi hőseinek bőrébe bújnak, ugyanis orvost, nővért, ápolót és mentőst jelenítenek meg. A hódok egyenruhája tisztelgés az egészségügyben dolgozók előtt, akik a járványhelyzetben is emberfeletti teljesítményt nyújtanak. Így nem volt kérdés az sem, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most is minden eladott plüss után 500 forintot egy egészségügyi intézmény, pontosabban ismét a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kap meg. Az összegyűjtött összegből ezúttal a gyógyulás lelki oldalát szeretnék elősegíteni egy kültéri rehabilitációs játszótér megépítésével.

Az édes kis plüssök ötletével az adományozásnak egy újszerű és egyszerű módját népszerűsíti az Auchan, hiszen csupán egy vásárlói döntés szükséges ahhoz, hogy egy jó ügyet szolgáljunk, ráadásul abban is biztosak lehetünk, hogy a megfelelő helyre kerül az adományunk. Így egyszerre okozhatunk örömet egy szerettünknek, és támogathatjuk a gyermekklinika munkáját is. A vidám kis plüssök pihe-puha bundájukkal éppúgy megmelengetik a lelkünket, mint ahogy az is, hogy jót tehetünk a megvásárlásukkal. Garantáltan örül az is, aki kapja és az is, aki adja, főként, hogy az ajándékozás mellett az adakozás jóérzése is eltöltheti.

A szeretnivaló játékok már elérhetők és a készlet erejéig 1990 forintos áron megvásárolhatók az összes Auchan áruházban.