Coloré cikkei

DOGTÓBER – Egy kutyajó ügy (X)

Colorè - 2021.10.19

Budapest, 2021. október 1. – Október, vagyis DOGTÓBER, a menhelyen élő kutyák megsegítésének a hónapja. Hazánkban még kevésbé ismert kezdeményezés, de külföldön számos példát találunk arra, hogy a kutyák kerülnek a figyelem középpontjába ebben a hónapban. A Duna Autó, csatlakozik ehhez a Kutyajó ügyhöz, és adománygyűjtést szervez a rászoruló négylábúak támogatására.

Okos tetőtéri megoldások (X)

Colorè - 2021.10.11

Az okos eszközök népszerűsége Magyarországon is terjedőben van, ahogy az okosotthon kifejezést is egyre gyakrabban halljuk. Ennek hallatán ma még sokan kényelmi funkciókra gondolnak, pedig az energiamegtakarításban és így a környezet megóvásában is szerep jut az új irányzatnak. A tetőablakok esetén sem csupán a magasan lévők irányítása az egyetlen előny, így a Roto tetőablak-megoldásai gazdasági előnyökkel is kecsegtetnek már rövid távon.

Több mint egyszerű fogmosás: Az Oral-B iO™ a szájhigiénia jövője (X)

Colorè - 2021.10.05

Új technológia, amely forradalmasítja a kategóriát, és új értelmet ad a mindennapi fogmosásnak.

Lélegzetelállító, keleties varázs – koncertek a felújított Rumbach zsinagógában (X)

Colorè - 2021.10.04

A Budapesti Őszi Fesztivál alatt a programok jelentős része egészen különleges, korábban szokatlan helyen zajlik majd. Az idei év egyik ilyen szenzációs helyszíne a hosszú renoválás után frissen megnyílt, és csodásan felújított Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga, ahol október elején három program is lesz. Bartha Dorka írása.

Szülő-gyerek kapcsolat: milyen csillagjegyeknek a legnehezebb együtt?

Coloré - 2021.09.29

Ugyanúgy, ahogy a párkapcsolatot, a szülő és gyerek közti kapcsolatot is befolyásolhatja a családtagok csillagjegye.

Coloré további cikkei