Barion Pixel Minden kiderül Britney magánéletéről a Netflixen – Coloré

Minden kiderül Britney magánéletéről a Netflixen

2021. 09. 22.

A streaming szolgáltató ugyanis leleplezte, hogy készül a sztár gyámság alá helyezéséről szóló, teljesen valós tényeken alapuló dokumentumfilm.

Nem is olyan rég már napvilágot látott egy film Britney életéről, a Free Britney mozgalomnak köszönhetően, amelyben a pophercegnő életének azon részét igyekeztek feltárni, hogyan is veszítette el józan eszét és a kontrollt élete felett. Ez volt a Hulu alkotása, Framing Britney Spears címmel.

Britney Spears Uj Doku
Forrás: Northfoto

Az ügy felgöngyölítése odáig vezetett, hogy az énekesnő apja, Jamie Spears annyi év után végül lemondott a gyámságról, s egyúttal Britney és a pénze feletti felügyeletről. Itt azonban nincs vége a történetnek, pár héttel később Spearst eljegyezte a szerelme, Sam Asghari színész-modell, most pedig a Netflix jelentette be, a híresztelések igazak: jön a Britney dokufilm.

Az új film kedvcsináló teasere ki is került a Twitterre, amit pillanatok alatt több százezren néztek meg. Hamarosan pedig jön az első trailer is.

A Britney vs Spears címet viselő film teaser klipje tulajdonképpen egy hangpostaüzenetet tartalmaz, amelyet Spears 2009. január 21 -én 12: 29-kor hagyott egy ügyvédnek. „Üdvözlöm, a nevem Britney Spears. Korábban már kerestem. Ismét hívom, mert biztos akartam lenni abban, hogy a gyámság felszámolásának folyamata során… ”

A filmen igen neves csapat dolgozik együtt, mind a producereket, mind a dokumentarista Erin Lee Cart illetően, aki több kényes dokumentumfilmet készített már, és ügyesen nyitja meg a kiskapukat, illetve jól ismeri a jogi környezetet is.

Britney apja már most megtámadta a projektet. Ennek ellenére a vonat már elindult, és 13 évnyi rabság után Britney élete talán normál mederbe terelődhet. Köszönhető ez annak is, hogy végre a kirendelt ügyvéd helyett sajátot fogadott a popsztár, egy igazi kemény jogászt, Mathew Rosengartot, aki nem fogja annyiban hagyni a dolgokat, míg Britney tényleg szabad nem lesz.

Forrás: hollywoodreporter.com