Barion Pixel 5 eldugott hely, ahol rád találhat a szerelem – Coloré

5 eldugott hely, ahol rád találhat a szerelem

2024. 10. 26.

Számos eldugott hely van a világban, és nagyon messze sem kell menni ahhoz, hogy megleljük őket. Ki tudja, talán a nagy ő is éppen akkor jár arra!

Eldugott helyeken nemcsak megélni lehet a szerelmet, hanem megtalálni is! Akár egy Coelho-idézet is lehetne, holott csupán az élet nagy igazsága ez, hiszen a szerelem pont olyan helyeken talál meg, ahol nem keressük. Ha elmegyünk valamilyen – ahogy mondják – Isten háta mögötti helyre, korántsem az célunk, hogy mást keressünk, sőt, épp ellenkezőleg! Sokszor a cél a magunkkal való időtöltés, amikor is önmagunkat és a tájat vágyjuk megismerni, és szeretnénk egy kicsit elcsendesedni. Megeshet azonban, hogy pont itt botlunk bele abba, akit nekünk szánt a sors!

5 eldugott hely Európában

Gyűjtésünkben nem megyünk messze a szerelemért, annál is inkább, mert számos lélegzetelállító hely van kontinensünkön!

Villajoyosa – Spanyolország

Spanyolország egyik rejtett csodája Villajoyosa, ahol nemcsak a tengert fedezhetjük fel, hanem a Puig Campana hegycsúcsokat is, és mivel a nagy szelektől védett területen fekszik, egész évben kellemes idő vár. Az Amadorio folyó melletti köszség partja színes házairól ismert, melynek nem dekorációs oka van, ugyanis így a hajósok távolról is felismerték, hogy hazafelé mennek. Ha szeretjük a tenger gyümölcseit, jobb helyen nem is lehetnénk, hiszen mindent frissen kaphatunk, ráadásul ha nyáron megyünk, a strand adta előnyöket is kiélvezhetjük. Ha édesszájúak vagyunk, mindenképpen látogassunk el a helyi csokoládégyárba, mely méltán ismert, ráadásul ezek a gyárak örömmel vezetik körbe az érdeklődőket.

Villajoyosa színes házai nem dekorációs célzattal készültek, hanem a halászok és tengerészek miatt / Kép forrása: Mediterranean / Getty Images
Villajoyosa színes házai nem dekorációs célzattal készültek, hanem a halászok és tengerészek miatt / Kép forrása: Mediterranean / Getty Images