Barion Pixel “A tudás hatalom”, igaz ez az online marketingre is (X) – Coloré

“A tudás hatalom”, igaz ez az online marketingre is (X)

2024. 10. 21.

Az online térben, ha nincs fent valaki, akkor nem is létezik. Bizonyára sokan hallottuk már, és valóban ezt a világot éljük, ehhez kell felzárkózni. Nemcsak nálunk, de a világon mindenhol blogok, honlapok, webshopok megszámlálhatatlan mennyiségben zúdulnak ránk. Ahhoz, hogy látszódjunk, valóban észrevegyenek, ki kell tűnni a tömegből.

Hogyan legyünk mi magunk a jelzőfény a tömegben?

Magyarországon nagyon sok kis- és középvállalkozásnak nincs, vagy nagyon minimális az online jelenléte, mert nem értenek hozzá. Nem fektetnek bele elég energiát és időt, hogy megtanulják használni a bevált módszereket, követni a trendeket. Ilyen esetekben kell egy olyan jó szakember, mint például Toldi Miklós marketing szakértő, aki nemcsak az irányt mutatja meg, hanem azt is megtanítja, hogy mit és hogyan érdemes csinálni a jobb eredmények érdekében.

Miért szükséges marketing szakértő?

Az online marketing rendkívül sokrétű, nem véletlenül érhetők el különféle specialisták, nem elég elolvasni egy blogcikket, meghallgatni néhány podcastet. Ehhez érteni kell. Megtanulni az alapokat, apránként egyre több tudásra szert tenni és alkalmazni is. Ahogy egy gyermek járni tanul, úgy kell az online marketinget is megtanulni, lépésről lépésre.

A szakértő által már egy olyan “kész segítséget” kap az ügyfél, ami a vállalkozására van szaba, a megbeszélt igényeknek megfelelően. Például a bevétel növelése. Ehhez kell a tudás, amit a szakértők évek alatt sajátítanak el.

A toldimarketing alapítója 10 év tapasztalattal és rengeteg tudással a háta mögött segíti a vállalkozásokat. Toldi Miklós online marketing tanácsadó, kivitelező, valamint e-kereskedelmi szakértő létrehozott egy egyedi marketing rendszert, melyet nemcsak használ, hanem oktatási felületének köszönhetően tanít is.

Ami fontos egy vállalkozás számára

A toldimarketing.hu weboldal könnyen kezelhető, ugyanakkor jól látható az is, hogy miben áll rendelkezésre, milyen szolgáltatások közül lehet választani. A honlapon lehetőség nyílik időpontot foglalni egy naptár segítségével. Ezenfelül elérhető az üzenetküldési opció is, ahol egyből leírhatjuk a kérésünket.

Az alábbi szolgáltatások közül választhatunk, ha kiszerveznénk a folyamatokat:

  • PPC hirdetéskezelés (Google Ads, Facebook Ads, Bing Ads, TikTok Ads)
  • Keresőoptimalizálás (SEO)
  • Konverzióoptimalizálás (CRO)
  • Közösségi marketing (SMM)

Természetesen dönthetünk másképp is, ha például szeretnénk mi magunk komplett tudással gazdagodni, ez esetben választhatjuk a “Tanulj velem!” opciót is. Itt rengeteg hasznos ismeretet szerezhetünk, amelyek elengedhetetlenek az online marketing folyton változó világában, ezáltal pedig sikeres vállalkozókká válhatunk.

Toldi Miklós egyik fő céljának tekinti, hogy a tudását átadja azon vállalkozók számára, akik fejlődni szeretnének. Lehet kezdő vagy haladó az illető, az egyéni a céloknak és a tudásszintnek megfelelően választható ki az anyag.

Hasznos lehet továbbá, ha belépünk az ingyenes Facebook és Telegram csoportba, ahol a közösségen belül is sok segítséget kaphatunk, és tanulhatunk egymástól.