Barion Pixel Gajdos Tamás 28 év után egyedül maradt – Ez vezetett a szakításhoz – Coloré

Gajdos Tamás 28 év után egyedül maradt – Ez vezetett a szakításhoz

2024. 10. 22.

Gajdos Tamás bár a sportban jeleskedik, élete egyéb területein nincsen jó szériája, hiszen az ATV híradójából való távozás mellett szerelme, Krisztina hagyta magára.

Gajdos Tamás huszonnyolc évet töltött együtt Krisztinával, akivel két gyermeket neveltek fel. A műsorvezető gyermekeinek anyja azonban két éve úgy döntött, hogy egyedül folytatja, amit az egykori híradós kudarcként él meg.

Gajdos Tamás szerelme

A műsorvezető házas volt, amikor találkozott nála tizenhét évvel fiatalabb szerelmével. A Blikk hasábjain emlékezett a pillanatra:

Kezdetben küzdöttem az érzéseim ellen, hiszen akkoriban én még nős voltam, de ebből is látszik, hogy a szerelem nem ismer korlátokat. Egy kis idő után tarthatatlanná vált a helyzet, beláttam, hogy le kell zárni az addigi életemet.

Gajdos Tamás 28 év után maradt egyedül / Kép forrása: ATV
Gajdos Tamás 28 év után maradt egyedül / Kép forrása: ATV

A pár 2018-ban jegyezte el egymást, amikor is a híradós egy triatlonversennyel ünnepelte hatvanadik születésnapját, majd a célban megkérte kedvese kezét. Bár az is megfordult a fejükben, hogy Gajdos Tamás két nagyobb gyermekével egy időben házasodnak, erre végül nem került sor.

Mindig családban gondolkodtam, és igyekeztem minden erőmmel minden feltételt megteremteni ahhoz, hogy a körülöttem élők gondtalanul éljenek. Hogy így alakult, nem az én döntésem volt, és a sok siker mellett bizony kudarcként élem meg, hogy nem sikerült egyben tartani a családot, de az elmúlt néhány évben el kellett fogadnom, hogy Krisztinával elfáradt a kapcsolatunk, és ahogy mondta, szeretné egyedül is megméretni magát, és önálló életre vágyik.

Nyitókép forrása: ATV