Barion Pixel Jennifer Lopez is a balettcore trend követője 2024 őszén – Coloré

Jennifer Lopez is a balettcore trend követője 2024 őszén

2024. 10. 22.

Jennifer Lopez neve már régóta összefonódott a divatvilág innovatív és merész irányzataival, idén ősszel pedig egy új, finom, mégis elegáns trendet követ: a balettcore-t.

Az elmúlt hónapban a balerina ihletésű outfitek uralták a kifutókat Ferragamo, Simone Rocha, Alaïa és más luxusbrandek kifutóin. A balettcore-mozgalom kevésbé arról szól, hogy szó szerint úgy néz ki, mint a Fekete hattyú címszereplője, hanem inkább a balerina visszafogott eleganciájának megtestesüléséről. Ez az irányzat a balett klasszikus jegyeit vegyíti a modern, hétköznapi viselettel, így a stílusban ötvöződnek a tüll anyagok, a pasztellszínek, puffos ujjú felsők, leggingsek, balerina cipők, a légiesség és a kényelmes, minimalista darabok.

Jennifer Lopez
Forrás: Bellocqimages/gettyimages

Jennifer Lopezt nemrég egy fekete szatén-fűzős lapos balerinában fotózták le, melyhez elegáns, kötött pólófelsőt vett, cigaretta nadrággal és egy Chanel táskával.

Jennifer Lopez mindig is híres volt arról, hogy bármilyen stílushoz alkalmazkodik, miközben megőrzi saját, ikonikus megjelenését. A balettcore lényege a nőiesség és az elegancia hangsúlyozása, miközben egyensúlyba hozza mindezt a kényelemmel.

Nem csoda, hogy a balettcore a 2024-es őszi divat egyik legnagyobb trendje lett. Jennifer Lopez pedig ismét bebizonyította, hogy mindig képes alkalmazkodni a legújabb irányzatokhoz, miközben továbbra is a divatvilág egyik meghatározó alakja marad énekesnőként is.

Forrás: Vogue
Borítókép forrása: Emma McIntyre/Getty Images