Barion Pixel Botrány: Varga Viktor párja helyett egy másik nőt csókolt meg a Sztárboxban – Coloré

Botrány: Varga Viktor párja helyett egy másik nőt csókolt meg a Sztárboxban

2024. 10. 21.

Varga Viktor és Sánta Laci Sztárboxos küzdelméből az énekes került ki győztesen, majd a meccs után botrányos jelenetnek szemtanúi a Story.hu újságírói, ugyanis szerelmi botrány alakult ki. Varga Viktornak a helyszínen szurkolt volt párja, Lili, ám az énekes nem őt, hanem egy másik, titokzatos nőt csókolt meg a győzelme után.

Varga Viktor Adatlap Image 12d07ca5fe7244fa92b9de445b5a
Varga Viktor a Sztárboxban versenyez, fotó: RTL

Liliána és az énekes jelenleg nincsenek együtt, ugyanis Varga Viktor annak idején, mikor igent mondott a Sztárboxra, kijelentette, hogy a bokszon kívül más nem fér bele az életébe.

„Lili megértette, hogy a boksz most prioritást élvez az életemben, és ha az ember valamit komolyan vesz, akkor nem fér bele semmi más. De jóban vagyunk. Hogy az élet mit hoz, azt magam sem tudom. Egy biztos, továbbra sem fogok kapkodni. Ráérek a nősülés és a családalapítás témakörén majd 40 után gondolkodni” – mondta el korábban az énekes.

Mindezek ellenére Lili ott szurkolt a helyszínen, az énekes meg is ölelte a meccs után, viszont ezt követően a titokzatos szőke hölgyet csókolta szájon. Lili ezek után sietősen távozott a helyszínről.