Barion Pixel Babicsek Bernát édesanyja még mindig nem tette túl magát fia elvesztésén – minden nap kijár a temetőbe – Coloré

Babicsek Bernát édesanyja még mindig nem tette túl magát fia elvesztésén – minden nap kijár a temetőbe

2024. 10. 11.

2021 szilveszterén vesztette életét lakástűzben Babicsek Bernát. Október 24-én tanúmeghallgatásokkal folytatódik a Budakörnyéki Járásbíróságon a tragikus sorsú színész, Babicsek Bernát ügye – írta meg a Bors. A tragikus sorsú színész édesanyja, Márta néni felkavaró interjút adott a fejlemények kapcsán a lapnak és elmondta, hogy úgy vélik, a tragédia megelőzhető lett volna.

Babicsek Bernát
Forrás: Facebook/Paddy and the rats

– A járőr kapjon egy felfüggesztettet, egy figyelmeztetést. Az ügyvéd úr mondta is, hogy semmi mást nem szeretnénk, csak tisztázni akarjuk a fiunk nevét, ne mondják azt, hogy ő volt a hibás azért, amiért meghalt. Azért, mert valaki elalszik, nem kell, hogy meghaljon. Semmi más bűne nem volt, mint elkezdett főzni, elaludt és ez torkollt tragédiába. Nagyon reménykedünk a bíróság döntésében, de most még csak tanúmeghallgatások lesznek. Ahogy közeledik a kitűzött nap, úgy leszünk egyre stresszesebbek – mondta el a lapnak Márta néni, aki minden nap kimegy a solymári temetőbe fia sírjához.