Barion Pixel Nem csak Taylor Swift dalai, de egérszőke hajszíne is trendi – Képekkel – Coloré

Nem csak Taylor Swift dalai, de egérszőke hajszíne is trendi – Képekkel

2024. 10. 01.

Nemcsak Taylor Swift dalai meghatározóak, hanem megjelenése is. Sokakra hatással van öltözködésével és frizurájával is. Egérszőke haja hódít.

Az eredendően világos hajszínnel megáldott énekesnő játszik a frizurájával. Nemcsak a színét módosítja, de a frizurája stílusát is. A frufru és a szőkeség azonban mondhatni, hogy állandó. Amióta pályára állt, a szőke minden árnyalatát megmutatta. Most a szőke egy különleges árnyalatával hódít.

Egérszőke, a semlegesség jegyében

Egy fodrász se lepődjön meg, ha valaki Taylor Swift szőkét kér tőle. Ez a világosbarna és a sötétszőke peremén billegő szín az egérszőke, vagy mousy blonde. Ez a szőke nem túl kihívó és kirívó. Sokkal inkább a semleges jelző illik rá leginkább. Egy olyan tündöklő sztárhoz, mint Taylor Swift, igazán illik ez az árnyalat, hiszen az énekesnő fényéből mit sem vesz el. Sőt a színpadi világ csillogását természetességgel tölti meg.

Az egérszőke árnyalat talán nem azonnal hívja fel magára a figyelmet. Amiért nagyon praktikus lehet és jó választás lehet az őszre, hogyha valaki világosítani szeretne majd tavasszal a hajszínén, az egérszőke remek átmenetet képvisel a hideg évszakokban.

Akinek az alapszíne is szőke, annál ez nagyon könnyen elérhető. Ha csak a felső tincsek esetében, vagy balayage stílusban kérik, az is tökéletes játék lehet a színekkel.  

Nyitókép forrása: Getty Images