Barion Pixel Járai Kíra: „Szeretném, ha Máté másik nővel is megélné a szerelmet” – Coloré

Járai Kíra: „Szeretném, ha Máté másik nővel is megélné a szerelmet”

2024. 09. 27.

Járai Kíra és Máté 2004. szeptember 21-én mondták ki egymásnak a boldogító igent, így a napokban ünnepelték a huszadik házassági évfordulójukat. A házaspár nyíltan vállalja, hogy nyitott házasságban élnek, amiről mindig őszintén beszélnek a nyilvánosság előtt, ezért pedig gyakran kapnak hideget és meleget.

Rtl
Járai Kíra és Máté, fotó: RTL

A nem mindennapi kapcsolatuk miatt sokan megkérdőjelezik azt, hogy valóban több van-e köztük puszta barátságnál, ám Máté elmondása szerint erős és mély érzelmei vannak felesége iránt.

„Na de én egyik barátom felé sem érzek ilyen elképesztő szenvedélyt és gyengédséget! Arról nem beszélve, hogy bárki is jött Kíra vagy az én életembe, a kettőnk kapcsolatát soha nem tudta megingatni. Ehhez pedig, ha tényleg csak barátság lenne köztünk, az édeskevés lett volna„– mondta el a Story magazinnak Járai Máté.

De Járai Kíra sem félt soha a nyitott házasságtól, és sosem akarta férjét birtokolni, hiszen biztos abban, hogy Máté mindig visszatér hozzá.

Én el tudom képzelni, sőt szeretném is, ha Máté egy másik nővel is megélné a szerelmet, hogy nőkkel is legyen viszonyítási alapja. És nem félek ettől. Tudom, bármi is alakulna, idővel lecsengene, és úgyis hozzám térne haza” – mondta el a lapnak Kíra.