Barion Pixel Ezek lesznek a legnépszerűbb fiúnevek 2025-ben – Coloré

Ezek lesznek a legnépszerűbb fiúnevek 2025-ben

2024. 09. 25.

2025 már nincs olyan messzire, így megjósolható, mely fiúnevek lesznek a befutók.

Sok kisbaba van már az anyukája pocakjában, akiknek esetében szóba kerül, hogy milyen névvel kereszteljék meg őket 2025-ben. Legyen szó lány-vagy fiúnevekről, a lista már-már végtelen, hiszen ahogyan telnek az évek, úgy kerülnek újabb és újabb adható nevek a listára. Mivel elhalványulóban van a trend, hogy a fiúgyermek az apja után kell, hogy kapja a keresztnevét, választhatunk nevet a jelentése szerint is. Természetesen az is lehet a döntő, hogy mi passzol a vezetéknévhez, de mindenképpen fontos, hogy nekünk mi tetszik!

Fiúnevek 2025-ben

Megfontolandó lehet azonban az is, hogy az óvodában mely nevek lesznek a legnépszerűbbek akkor, amikor gyermekünk néhány év múlva oviba kerül.

A következő évben várhatóan a Noel és az Olivér lesznek a legkapósabbak, de a ,,három M”, a Marcell, a Máté és a Milán is szorosan a sarkukban lesz.

2025-re valamelyest változhatnak a legkedveltebb fiúnevek / Kép forrása: Natalia Deriabina / Getty Images
2025-re valamelyest változhatnak a legkedveltebb fiúnevek / Kép forrása: Natalia Deriabina / Getty Images

A Benett név népszerűsége az utóbbi években csökkent ugyan, a top tizenötben várhatóan benne lesz, ám korántsem lesz olyan népszerű, mint a Bence, amely az élvonalban fog végezni a fiúnevek között, éppúgy, mint a Dominik.

Nyitókép forrása: Getty Images