Barion Pixel Varga Viktor a bőrén tapasztalja, hogy a víz az úr – Coloré

Varga Viktor a bőrén tapasztalja, hogy a víz az úr

2024. 09. 19.

Nem ez az első, hogy Varga Viktornak a Dunával kell szembenéznie. Ártérbe épített háza most megint veszélyben van.

Az árterek magával ragadó környezetet biztosítanak a természet élőlényeinek. Az emberek is szívesen élvezik, hacsak nem jön az áradás. A víz ugyanis kegyetlenül átveszi az uralmat. Varga Viktor házába is betört. A Borsból azt is megtudhatjuk, hogy már meg sem közelítheti az otthonát.

Varga Viktor nem kér a mentésből

Egy fáradt nap után, semmire sem vágyunk jobban, mint hogy hazaérjünk. Az énekes is elindult otthonról, de haza már nem ért. Az ár elleni készültség egyik fontos lépése, hogy a veszélyzónában élőket kimenekítik. Így a különc sztár már haza sem térhetett otthonába és ez nagyon megviseli.

Nem vagyok jól, nem akarnak minket hazaengedni. Ezt el kell intéznem valahogy. Eljöttem otthonról egy szál edzőruhában edzeni, és most itt vagyok, hogy nem mehetek haza, mert a kerületi önkormányzat úgy rendelkezett, hogy nem biztonságos, és meg akarnak védeni minket. 

Az énekes azonban úgy gondolja, hogy nincs veszélyben, hiszen a víz csak fél méteres. Korábban még a kenus közlekedés is megengedett volt, így az áradás ellenére viszonylag normál kerékvágásban élhették az életüket.

Varga Viktor
Kép forrása: TV2

A víz hatalma

Az énekes tisztában van az ártér veszélyeivel. Mindezt nemcsak elfogadta, de együtt él a természet változásaival és így jó neki. A helyiek az ehhez hasonló esetekhez már hozzászoktak és megtanultak a természettel együtt élni. Varga Viktor jurtája éppen ezért már 4 méteres lábazaton van. A házába azonban most is betört a víz, és a jósolt másfél méteres vízállás az alsó szintet el fogja lepni, ami a ház elektronikai berendezéseit is tönkre teszi, az ívóvíz ellátása megszűnik, úgyhogy ismét komoly nehézségekkel kell szembe néznie.

Nyitókép forrása: TV2