Barion Pixel Demi Moore és 3 lánya a vörös szőnyeg legdögösebb sztárjai voltak – Coloré

Demi Moore és 3 lánya a vörös szőnyeg legdögösebb sztárjai voltak

2024. 09. 18.

A Ghost 61 éves sztárja, Demi Moore egy lenyűgöző skarlátvörös ruhában vonult végig a vörös szőnyegen Rumer, Scout és Tallulah Willis társaságában.

Demi Moore és lányai a Los Angeles-i Directors Guild of America Színházban ejtették le az állakat, amikor megjelentek Demi legújabb mozijának premierjén, amit a kritikusok nem győznek méltatni.

A színésznő ragyogóan nézett ki Oscar de la Renta által tervezett pánt nélküli vörös ruhájában, amelyet egy absztrakt flittermozaik díszített, ami szó szerint csillogóvá tette az A-listás hírességet. Hosszú, fekete haját finom hullámokban viselte az arcára omlóan, és Marli fülbevalókkal egészítette ki fénylő megjelenését.

Demi Moore
Forrás: Lila Seeley/gettyimages

A három lánytestvér visszafogottabb ruhákat viselt: Rumer és Tallulah egyszerű fekete alkalmi ruhákba bújtak, míg Scout egy őszies hangulatú csokoládébarna légies outfitet választott. A Willis-lányok jókedvűnek tűntek, miközben támogatták édesanyjukat, aki a különleges filmben egy idősödő fitneszgurut alakít, akinek egy olyan drogot adnak be, ami fiatallá varázsolja őt.

Demi Moore a test-horrorfilm többi szereplőjével is pózolt a fotósoknak, köztük Margaret Qualley-val és Dennis Quaid-del. A G.I. Jane sztárja korábban arról beszélt, hogy elfogadja az életkorát, annak ellenére, hogy nehézséget okoz az ifjúság elvesztése, amely a Coralie Fargeat által rendezett film központi témája is.

Nagyobb megbecsülést ad számomra önmagam iránt, az elfogadás, ahogy vagyok. Az egyik legnagyobb téma és kihívás a karrieremben az előzetes elképzelések és korlátoknak való megfelelés kérdése. Most már ott tartok, hogy én írom a saját történetemet, ahelyett, hogy az életkorom alapján mások írják meg helyettem. Hollywood szerencsére változott, és most már több lehetőség van minden korosztály számára, mint korábban.

Forrás: PageSix
Borítókép forrása: Jon Kopaloff/Getty Images