Barion Pixel Videón az 52 éves Jennifer Garner brutál tréningje: Így gyúrta ki magát a színésznő Deadpool & Rozsomák forgatására! – Coloré

Videón az 52 éves Jennifer Garner brutál tréningje: Így gyúrta ki magát a színésznő Deadpool & Rozsomák forgatására!

2024. 08. 18.

Ötven fölött kezdett brutális edzésbe Jennifer Garner. A 52 éves sztárnak, 3 gyerek után se lehetett panasza az alakjára, azonban legújabb filmszerepe miatt nem kevés izmot kellett magára szednie a szupersztárnak.

Los,angeles, ,nov,09:,jennifer,garner,arrives,for,the
Jennifer Garner brutális edzésbe fogott Forrás: Shutterstock/Puzzlepix

Jennifer Garner és a tőrök

A sztár a Deadpool & Rozsomák című filmben tűnt fel közel 20 év után a harcias Elektra szerepében, amit a 2003-as Daredevil és a 2005-ös Elektra című filmekben alakított. A filmek nem arattak osztatlan sikert,, de egyben megegyezhetünk, Garner dögös törőzésére sokan emlékszünk, főleg ha közben az Evanescence – Bring Me To Life című száma dübörög.

Nos az 52 éves sztár nem bízta a véletlenre, dublőrre vagy a CGI-ra a tökéletes formáját, ezért hónapokig edzett, hogy újra az ötödik X-en túl is jól forogjanak azok a tőrök, pontosabban saitok a kezében.

„Azon kívül, hogy megpróbáltam meggyőzni a gyerekeim óvodás pajtásait arról, hogy titokban nindzsa vagyok, 2004 óta nem vettem kezembe Elektra saitjait; Fitt voltam, de nem Marvel-fitt. Az, hogy ez a lehetetlen álom valósággá válhasson, a legjobb barátommal és kaszkadőrrel, Shauna Dugginsszal megerősítettük az edzésünket. Napi 1 alkalommal edzettünk, plusz bármilyen házi feladatot adhatott, amit a következő edzésig meg kellett csinálnom. Heti háromszor jártam bokszra” – írta a posztjában a színésznő.