Barion Pixel Ben Affleck luxusingatlant vásárol, miközben Jlo szenved – egy bennfentes szomorú dolgot árult el válásával kapcsolatban – Coloré

Ben Affleck luxusingatlant vásárol, miközben Jlo szenved – egy bennfentes szomorú dolgot árult el válásával kapcsolatban

2024. 07. 28.

A 68 millió dolláros birtok egyelőre nem talált gazdára, Ben Affleck most azonban lefoglalózott egy 20.5 millió dolláros paradicsomi házat.

Ben Affleck a Pacific Palisades-be költözne, ha hihetünk a TMZ értesüléseinek, akik állítják, a sztár lefoglalózott egy óceánparti luxusvillát, amelynek irányára 20,5 millió dollár. Az új otthonban öt hálószoba, hat fürdőszoba, reggeliző és étkező, családi szoba, gardrób, médiaszoba, vendégház és még egy jó halom kényelmi szolgáltatás várná az 51 éves színészt.

https://colore.hu/eletmod/sztarok/ben-affleck-szerelmei-lista/

Ez a fejlemény az eddigi legerősebb jele lehet annak, hogy az Oscar-díjas és az 55 éves díva házassága a szakadék vagyis a válás felé halad.

Jennifer és Ben a hónap elején 68 millió dollárért függesztette ki eladásra Beverly Hills-i otthonukat, miután tavaly májusban 60 millió dollárért megvásárolták a birtokot – de egyelőre nem találtak vevőt rá.

Ben Affleck és Jlo közös háza
Forrás: Getty Images

Az álompár 17 év után talált ismét egymásra, nemrég töltötték a 2. házassági évfordulójukat, de állítólag azt is külön, és a hírek szerint külön házban is élnek.

Míg JLo a közös otthonukban maradt, addig a színész-rendező 100 000 dolláros havi bérleti díjért vett ki egy lakást, ami csak egy rövid autóútra van exfelesége, Jennifer Garner brentwoodi házától. Lopez csak néhány napja ünnepelte 55. születésnapját, méghozzá egy fényűző, Bridgerton tematikájú bulin. A híresztelések szerint Ben Affleck ezen sem volt jelen.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Charley Gallay / Stringer / Getty Images