Barion Pixel Nem nyugodhat békében Tahi Tóth László – Két család vitatkozik a vagyona felett – Coloré

Nem nyugodhat békében Tahi Tóth László – Két család vitatkozik a vagyona felett

2024. 07. 20.

Tahi Tóth László öröksége továbbra sem talált gazdára.

Tahi Tóth László bár már hat éve elhunyt, bírósági per fog dönteni egykori lakása sorsáról. A probléma oka, hogy a színész családja és egykori felesége, Kárászy Szilvia rokonsága nem tudnak megegyezni a hagyatékról.

Tahi Tóth László hagyatéka

Mint a színész egyik öccse, Gábor elmondta, eleddig nem volt gondjuk Kárászy Szilvia családjával, sőt, szerették és tisztelték őket, az örökség körül mégsem képesek arra, hogy kompromisszumra jussanak.

A bátyám halála után a feleségére szállt a lakása, amit Szilvia szóban többször nekünk ígért, hiszen ő is úgy gondolta, hogy az minket illet meg. A halála előtt pár hónappal végrendelkezett, de az értékes ingatlan helyett tévesen a garázs helyrajzi számát adta meg a végrendeletében. Felvettük a kapcsolatot Szilvia örököseivel, de nem akarnak tudomást venni arról, hogy az a bátyám lakása volt. Próbáltunk kölcsönös engedményekkel járó megegyezésre jutni, de nem hajlanak rá, ezért a hagyatéki tárgyalás után valószínűleg bírósági per lesz, mert Szilvia többször elmondta nekünk, hogy Laci bátyám lakását a Tahi Tóth László örökösökre szeretné hagyni, tehát ez volt a végakarata. Elkeserítő, hogy idáig jutottunk

-mondta Tahi Tóth Gábor a Meglepetésnek, amit a Story szemlézett.

A színész öccse méltatlannak érzi a vitát, és úgy gondolja, hogy Kárászy Szilvia rokonai sem gondolhatják, hogy csupán egy garázsra jogosultak Tahi Tóth László testvérei.

Nyitókép forrása: Fortepan