Barion Pixel Ők a kínai asztrológia 3 legerősebb csillagjegye – Coloré

Ők a kínai asztrológia 3 legerősebb csillagjegye

2024. 08. 17.

A kínai állatöv naptár a 12 asztrológiai csillagjegy mellett öt elemet és a jin-jang energiát is figyelembe veszi a jövendölésekben.

Több mint 2000 éves a kínai asztrológiai naptár és nagyon kedvelt, gyakran használt ereklye a jövőbe látásra. A Shengxiao néven is ismert kínai állatöv alapvetően az állati jegyek ismétlődő, 12 éves ciklusa. Ez egy holdnaptár, amelyben minden évben más állatövi jegy az uralkodó. Most éppen a Sárkány éve van, a hozzárendelt elem pedig a Fa. Sorrendben a kínai csillagjegyek: patkány, ökör, tigris, nyúl, sárkány, kígyó, ló, kecske, majom, kakas, kutya és disznó.

A legerősebb kínai csillagjegyeknek befolyást gyakorló személyiségük van, hangsúlyosak minden társaságban, vezetők és tántoríthatatlanok.

csillagjegy
Forrás: Olga Kurbatova / Getty Images

Sárkány

Az ebben a csillagjegyben született emberekről azt tartják, hogy veleszületett vezetők, szerencsés csillagzat alatt születtek, okosak, intelligensek és rendkívül ambiciózusak. Ezek a bátor személyek könyörületesek és kedvesek másokkal, magabiztosan és lelkesen segítenek a rászorulóknak. Bármilyen akadályt legyőznek, és ha egy célt kitűztek, akkor biztosan el is fogják azt érni.

Ökör

Az elszántság, a türelem és a nagylelkűség megtestesítője. Szorgalmas és szerencsés emberek, akik optimista és őszinte személyek. Komoly célokat tűznek ki, és minden erőfeszítést megtesznek, hogy megvalósítsák. Az Ökör óvatos a döntések meghozatalakor. Bár nem kommunikálnak jól, szorgalommal és türelemmel mindig révbe ér.

Tigris

A Tigris a harmadik helyen áll a legerősebb kínai csillagjegyek listáján. Ennek a zodiákusnak a képviselői bájosak, bátrak, magabiztosak és nagyon erősek. Vezetői tulajdonságokkal születnek, és bármilyen feladatot könnyedén és kényelmesen el tudnak végezni.

A Ló évében született személyek voltak a legbefolyásosabb emberek az emberiség történetében. Nagyszerű vezetők és csodálatos emberi lények. Nagylelkűségük példaértékű, önbizalmukkal és energiájukkal mindig inspirálnak másokat, ezáltal szívesen követik őket a többiek. Nem ismernek lehetetlent, nemes szívűek és bármit képesek megvalósítani.

Borítókép forrása: Getty Images