Barion Pixel 20 éves botrányát tisztázta Sebestyén Balázs: Puzsér Róbert szorította sarokba – Coloré

20 éves botrányát tisztázta Sebestyén Balázs: Puzsér Róbert szorította sarokba

2024. 05. 16.

Puzsér Róberttel nem nehéz vitába kelni, hiszen mindenről és mindenkiről megvan a véleménye. Most Sebestyén Balázs került vele szembe.

Egy podcastbeszélgetés keretén belül találkozott egymással Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs. A magyar kritikust igazi megmondóemberként ismeri az ország, de nem kell félteni a rádióst sem.

Puzsér Róbert és Sebestyén Balázs kóstolgatták egymást

A SopronFesten ült egymással szembe a két ismert személyiség és az Indexnek köszönhetően mindez kamera előtt történt.

Két erős személyiségről van szó, így nem számítottunk arra, hogy valamelyikük is meghunyászkodjon a másik előtt.

Puzsér Róbert és a szembesítés

Naná, hogy a kritikus beleállt Balázsba és egy régi sztorival jött elő. Balázs nem büszke arra, de fiatal műsorvezetőként, ismert személyiségként egyszer megengedte magának azt a luxust, hogy egy ducibb lányt megalázzon. Puzsér pedig, így évek múlva feltette a kérdést: Balázs bocsánatot kért már ettől a lánytól?

Ez borzasztó hiba volt. Gyerekek voltunk, fiatalok voltunk, mindenféle felelősségvállalás nélkül kiküldtek minket egy kamerával. Őrjöngő kamaszok, akik a saját gyerekkorukat, a felnőtthiányukat, a szeretethiányukat valakin valahogyan megpróbálják leverni. Ez olyan dolog, amit nem tudsz igazából jóvátenni.

A rádiós őszintén bevallotta, hogy nem kereste fel azt a lány. Mára már benőtt a feje lágya, nős, 2 gyermekes apuka, aki azóta minden máskép lát és csinál.

Nyitókép forrása: RTL