Barion Pixel Itt a jó házasság receptje? Pindroch Csaba és Verebes Linda őszintén beszélt a megcsalásról – Coloré

Itt a jó házasság receptje? Pindroch Csaba és Verebes Linda őszintén beszélt a megcsalásról

2024. 05. 12.

Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda a Család-barát Magazin vendége volt, ahol bepillantást engedtek a nézőknek 18 éve tartó házasságuk legfőbb építőköveibe. Szerintük az odafigyelés, az alkalmazkodás és a rengeteg beszélgetés az, amitől egy kapcsolat jól működhet hosszú távon.

Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda a Család-barát Magazin vendége volt, ahol bepillantást engedtek a nézőknek 18 éve tartó házasságuk legfőbb építőköveibe. Szerintük az odafigyelés, az alkalmazkodás és a rengeteg beszélgetés az, amitől egy kapcsolat jól működhet hosszú távon.

Pindroch

A pár elmondta, hogy nagyon jól tudnak együtt dolgozni, hűségesek egymáshoz, és meg sem fordul a fejükben, hogy más oldalán keressék a boldogságot.

Pindroch Csaba így fogalmazott

Linda azt mondta, hogy nem lehet titkom előtte. Tehát nem lehet az, hogy titkod van. Soha nem felejtem el, azt mondta még kapcsolatunk legelején: olyan nincs, hogy megcsalsz, mert abban a pillanatban, hogyha te mással vagy, akkor már nem vagy velem, tehát akkor már nem csaltál meg. Nem minthogyha ez megfordulna az ember fejében. De ez egy milyen gyönyörű mondtat, nem? Vagy velem vagy, vagy mással. De olyan nincs, hogy kerülőutakon.

A műsor a Család-barát Facebook-oldalán tekinthető meg.

Forrás: MTVA