Barion Pixel 3 csillagjegy, akik mindig hűtlenek: Íme a válasz, miért – Coloré

3 csillagjegy, akik mindig hűtlenek: Íme a válasz, miért

2024. 05. 01.

A szerelem egy szürreális élmény, és amíg tart csodálatos, de ha valami hiányzik belőle, akkor bizonyos csillagjegyek hajlamosak az elhajlásra. Íme a 3 tipikus megcsaló.

Egy szerelmi kapcsolat trükkös üzlet, sok erőfeszítést és elköteleződést igényel a megoldása illetve fenntartása. Vannak azonban olyan emberek, akik annak ellenére, hogy romantikus kapcsolatban állnak valakivel, valószínűleg megcsalják majd a partnerüket. Egyes jegyek nem bírnak a vérükkel, csábítani akarnak és csábítva lenni, ők hajlamosak a csalásra, és nehéz őket stabilan tartani a kapcsolatban. Nézzük tehát a 3 leghűtlenebb csillagjegyet!

hutlenseg
Forrás: Unsplash

Kos

A független csillagjegy igazi Casanova hírében áll. Szeretnek szórakozni és flörtölni minden vonzó személlyel, aki elhalad mellettük. Még párkapcsolatban is jellemvonásuk, hogy szemük mások pásztázásával van elfoglalva. Néha összetévesztik a szerelmet a szeretettel, így gyorsan elveszítik érdeklődésüket partnereik iránt. A Kos mindig menekül, a szerelembe esés és a szerelemből való kilépés a heti rutinjuk. Vonzerejük és sármjuk pedig bőséges udvarlót vonz számukra. Ráadásul a hűtlenség után nincs bűntudatuk, úgy folytatják az életüket, mintha mi se történt volna.