Barion Pixel Vasárnaptól Pepe főz nekünk a Tv2-n! – Coloré

Vasárnaptól Pepe főz nekünk a Tv2-n!

2022. 04. 08.

Április 10-én, vasárnap dupla résszel startol a Pepe Mucsi Zoltán főszereplésével!

Április 10-én, vasárnap dupla résszel indul a Tv2 új vígjátéksorozata, a Pepe. A főszerepekben Mucsi Zoltánt és Simon Kornélt láthatjuk.

A történet egy dunaszéphelyi pecsenyézőben játszódik, melynek morcos, de szeretnivaló tulajdonosa Pepe. A lelkesedés azonban nem elég, ezért van szükség a Simon Kornél által megformált Kollár Gáborra, aki a csőd széléről próbálja megmenteni az étkezdét, ami természetesen humor-és konfliktusforrás is egyben.

A Pepe eredetileg spanyol sorozat, mely Pepe’s Beach Bar néven futott. Ezt ültették át magyar környezetbe, és lett Duna-parti pecsenyéző a főszereplő bázisa.

Pepe specialitása a duplapaníros krokett, ám döcög az üzlet. Még jó, hogy a képbe kerül Kollár Gábor, aki betársul az bizniszbe – bár nem szívjóságból, hanem azért, mert megtudja, hogy a krokettkirály a vérszerinti apja, így az a feladata, hogy megmentse a csődtől a pecsenyézőt.

Nehéz összeegyeztetni a Michelin csillagos álmokat a kifőzdés hozzáállással, amelyből számos bonyodalom fejlődik.

A sorozatot remek forgatókönyv alapján készítették, és a színészgárdája is rendkívül erős, ráadásul a háttérmunkások is kiválóak, így minden adott ahhoz, hogy egy rendkívül izgalmas sorozatnak kezdjünk neki április 10-én!

A Mucsi Zoltán-rajongók garantáltan imádni fogják a Pepét, de ott lesz még a már említett Simon Kornél, a csodás Básti Juli, a Beugróban remekelő Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és még az isteni Vándor Éva is látható lesz!

Vasárnap este fél 9-től dupla epizóddal indul a Pepe, csatlakozzatok hozzánk, nézzétek Ti is!

Pepe a kifőzdés, Gábor, a megmentő
Pepe a kifőzdés, Gábor, a megmentő / Kép forrása: Tv2