Barion Pixel Városligeti Vízi Mozi – Amikor a hullámokról nézheted a kedvenced! – Coloré

Városligeti Vízi Mozi – Amikor a hullámokról nézheted a kedvenced!

2023. 07. 27.

A Városligeti Vízi Mozi minden álmodat valóra váltja: innen nézheted a régi klasszikusokat augusztus 1-től 5-ig.

A Városligeti Vízi Mozi harmadik alkalommal várja a vízre vágyókat, no meg azokat, akik szeretik a magyar filmeket! 2020-ban három magyar egyetemista álmodta meg a ma már elérhető lehetőséget. Úgy gondolták, hogy nincs eléggé kihasználva zárás után a Városligeti Csónakázótó, és arra vágytak, hogy ha moziba mennek ne csak zárt térben vagy a saját kertjükben nézhessék a filmeket. A víz közelségét vágyták, és meg is oldották, így az ő jóvoltukból ma már mi is vízről nézhetjük a legnagyobb magyar filmeket!

Ez vár a Városligeti Vízi Moziban

Ahogy a program ígéri, a tó könnyed hullámain filmezhetünk. Az augusztus 1-től 5-ig tartó programon magyar animációs és nagyjátékfilmeket élvezhetünk egyedi környezetben. Ezúttal azonban nem székek biztosítják a kényelmet, hanem csónakok és vízibiciklik, amiket párok és baráti társaságok egyaránt lefoglalhatnak.

A Városligeti Vízi Moziban csónakokból és vízibiciklikről nézhetjük a legjobb magyar filmeket / Kép forrása: svetikd  / Getty Images
A Városligeti Vízi Moziban csónakokból és vízibiciklikről nézhetjük a legjobb magyar filmeket / Kép forrása: svetikd / Getty Images

Bár az augusztus első két napján vetített Macskafogóra és az Együtt érkezünk című filmre már teltház van, a további programokra még vannak helyek! Szerdán gyermekkorunk kedvencét, a Vukot nézhetjük meg, csütörtökön pedig a Liza, a rókatündéré a főszerep. Pénteken, az esemény záróestjén az egyik legnagyobb magyar klasszikust, az Indul a bakterházat nézhetjük meg a Városligeti-tavon ringatózva.

Ahogy egy mozihoz dukál, popcorn, nachos és üdítők is rendelkezésre állnak.

A pontos kezdés érdekében a szervezők arra kérik a látogatókat, hogy legkésőbb a film kezdete előtt 15 perccel foglalják el a csónakjaikat.

További információ és kezdési időpontok itt találhatók.

Nyitókép forrása: Facebook / Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó