Barion Pixel Obama mesél a legszebb nemzeti parkokról a Netflixen – Coloré

Obama mesél a legszebb nemzeti parkokról a Netflixen

2022. 04. 14.

Az egykori amerikai elnök lett a narrátora a Netflix új szériájának, mely a világ legszebb nemzeti parkjait mutatja be.

Lehet őt kedvelni vagy neheztelni rá, döntéseivel egyetérteni vagy kétségbe vonni azokat, de abban alighanem mind megegyezhetünk, hogy Barack Obamának igencsak megnyugtató hangja van. Persze valószínűleg nem ez az egyetlen ok, ami közrejátszott abban, hogy a Netflix új természetfilm-sorozatának, A legszebb nemzeti parkok (Our Great National Parks) narrációjára őt kérték fel.

A kenyai Tsavo Nemzeti Parktól a kaliforniai Monterey-öbölig a nézők testközelből és személyesen is megismerkedhetnek a Föld legkedveltebb, vagy éppen legravaszabb élőlényeivel. A sorozat öt kontinensen átívelő, csodával, humorral és optimizmussal teli sorozat minden epizódja egy-egy nemzeti park történetét meséli el azok legvadabb, nagy és apró lakóinak életén keresztül, és feltárja a vadonhoz való megváltozott kapcsolatunkat” – olvashatjuk a streaming szolgáltató leírását a produkcióról.

Netflix a legszebb nemzeti parkok
Forrás: Netflix

Az exelnök és felesége, Michelle 2018-ban alapította Higher Ground Productions nevű vállalkozását, a cég pedig még akkor többéves szerződést kötött a Netflix-szel, így további műsorok várhatóak tőlük. A legszebb nemzeti parkok című sorozat április 13-ától érhető el a felület kínálatában.