Nyit Budapest tengerpartja!

2021. 05. 19.

A Magyarország tengerpartjaként emlegetett strand különleges akcióval nyitja meg kapuját.

Indul a strandszezon! Dobd be a fürdőruhát a táskádba, tedd be a fényvédőt is, és már indulhatsz is napozni a Lupára, ahol tengernyi szórakozás vár. Május 19-én megnyitja kapuit a karibi hangulatú strand. Egy héten át ingyenes belépési lehetőséggel kedveskedik a látogatónak a karibi hangulatot idéző Lupa Beach.

Budapest tengerpartján látványosan bővül a családi rész, és idén már az új EuroVelo 6 kerékpárútról is közvetlenül be lehet majd jönni a tóhoz.
 
Amint véget értek az Úszó EB nyílt vízi versenyei, amelynek biztonsági okból még zárt körben adott csak helyszínt a Lupa-tó, a versenyzők átadják helyüket a nagyközönségnek és végre megnyílhatnak a kapuk. 

A pálmafás part, a tengerpartot idéző fehérhomokos part, és persze a tiszta víz mindenkinek kedvére lesz, bármelyik korosztály megtalálja a hozzá közel álló szórakozási lehetőségeket, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

Az idei év nagy fejlesztése a családi strandrész, a vidámpart, ahol egyrészt egy új kaland játszótér is várja az apróságokat, de a vízi dodzsemtől az ugráló várakon át, az óriás trambulinig számtalan lehetőség megtalálható.

Aki nem csak pihenne, az sportolhat is, nem kevés vízi-és beachsportot űzhetsz: strandröplabda, kézilabda vagy foci is játszható, de a szabadtéri edzőteremről vagy a techballról se feledkezz meg. Már május eleje óta működik az európai szinten is kiemelkedő wakeboard centrum, és búvárkodhatsz vagy SUP-olhatsz is.

Irány csobbanni!

Borítókép forrása: Lupa Beach