Ma az ötödik évadával folytatódik a Made in Gyetván Csabával, aki ezúttal külföldi helyszínekre is elkalauzol bennünket!
A Discovery Channel ma este 9 órától tűzi műsorára a sokak által ismert sorozatot, amely már bemutatta, hogy hogyan készül a bútor, a kukoricakonzerv vagy éppen a Túró Rudi.
Az új évad négy, egyórás epizódokban mutat meg olyan érdekességeket, mint a manapság nagy népszerűségnek örvendő vegán hús készítése, de az üvegházi növények növekedésébe és gondozásába is betekintést nyerhetünk.
Különösen izgalmas résznek ígérkezik, amikor Csaba Franciaországba látogat, hogy megmutassa, hogyan készül az eredeti pezsgő, ami a gasztronómia és alkoholos italok kedvelőinek is érdekes lehet.
A karácsony közeledtéről sem feledkeznek meg a készítők, úgyhogy a karácsonyi gömbök és fenyőfacsúcsok születésébe is bepillanthatunk.