Barion Pixel Hamarosan érkezik A galaxis őrzői vol. 3 – Eddig ezt tudjuk róla – Coloré

Hamarosan érkezik A galaxis őrzői vol. 3 – Eddig ezt tudjuk róla

2023. 02. 28.

A galaxis őrzői vol. 3-at eredetileg 2017 áprilisában jelentették be, és végül 2023-ban kerül a mozikba. Ezzel a filmmel James Gunn lezárja a trilógiáját az MCU-ban, és teljes mértékig a DC-s munkájára koncentrálhat. Ugyanis ő vezeti a DC-univerzum újraindítását.

A galaxis őrzői a merész történetmeséléséről, szokatlan karaktereiről és egyedi humorérzékéről ismert. Olyan szuperhősöknek hozott elképesztő hírnevet, akik egyébként nem voltak túl népszerűek a Marvelnél. Május 4-én debütál a mozikban a lezáró rész, mutatjuk, mit tudunk eddig.

Dave Bautista elhagyja A galaxis őrzőit

A galaxis őrzői vol. 3 tökéletes befejezést ad Draxnak Dave Bautista szerint, és megerősítette kilépését a franchise-ból – és bár a többi szereplő hallgatott a jövőbeli szerepvállalásáról, nyilvánvaló, hogy sokan nem fognak egyhamar visszatérni. 

Mindannyiunknak megvoltak a tökéletes karakterívei és jön a mesebeli befejezés. Állandóan azzal hozom összefüggésbe, ahogyan én befejeztem a birkózó karrieremet. Mesébe illő módon fejeztem be. És soha nem mennék vissza, hogy ezt elrontsam. Ez most is így van. Drax-szel egyszerűen tökéletesen fejeztem be a pályafutásomat. Soha többé nem lennék Drax egy másik munkában, csak azért, hogy pénzt kapjak. Elrontanám ezt [a tökéletes befejezést], és nem fogom megtenni

– mondta Bautista.

Visszatérő szereplők

Sok új arcot fog bemutatni A galaxis őrzői vol. 3, de természetesen visszatér rengeteg korábbi szereplő is, köztük Chris Pratt (Star-Lord), Zoe Saldana (Gamora), Karen Gillan (Nebula), Vin Diesel (Groot), Bradley Cooper (Rocket), Dave Bautista (Drax), Pom Klemetieff (Mantis), Sean Gunn (Kraglin), és Sylvester Stallon (Stakar Ogord).

A galaxis őrzői vol. 3.
Kép forrása: Marvel / A galaxis őrzői vol. 3.

Új szereplők

Ilyen karakter lesz Evolúció Mestere, a valószínű fő gonosz. Ő lesz a felelős azért, hogy Rocket olyan, amilyen. Mosómedvebébiként fogta el, és a tökéletes társadalom megteremtésére tett kísérlete során alakította át a mocskos szájú hőssé. A galaxis őrzői Vol. 3 elmélyül Rocket háttértörténetében, bemutatva a vidra barátjával, Lyllával való kapcsolatát.

Will Poulter csatlakozott az MCU-hoz Adam Warlock szerepében. Ő Thanos ősellensége a Marvel Comics-ban, sokan hiányolták az eddigi megjelenését. Mielőtt megkapta volna a szuperhős nevét, Adam Warlock egy Fantasztikus Négyes képregényben tűnt fel, mint egy hatalmas lény, akit genetikailag módosított egy gonosz tudóscsoport, az Enclave. Miután kiszabadult a gubójából, hogy saját útját járja, Adam megpróbálta Lady Sifet választani párjául, emiatt Thor majdnem végzett vele. Ezután Adam Warlock egy ideig próbálta jobban megérteni, hogy ki is ő valójában, és mi a célja a világban. Az Evolúció Mestere neki ajándékozta a Lélekkövet. Azonban nehezen tudta az irányítani, kiszívta ellenségei életerejét.

https://colore.hu/szelavi/napijo/magic-mike-utolso-tanca/

A galaxis őrzői vol. 3 története

A pontos részleteket nem tudni a harmadik részről, de már az előzetesből is látszik, hogy a tét rendkívül nagy lesz. Úgy tűnik, a hangsúly a Rocket háttértörténetén van, amelyet korábban soha nem tártak fel a filmekben. Sokan rettegnek tőle, hogy a karakter halála is be fog következni ebben a sztoriban, ugyanis a galaxis őrzőiben nem ritkák a nagy önfeláldozások.

Szerepelni fog Gamora alternatív változata is, akit utoljára a Bosszúállók: Végjátékban láthattunk, amikor egyedül indult felfedezni az univerzumot. Nem tudni, hogy Adam Warlock hős vagy gonosz lesz-e, de Gunn többször is állította, hogy fontos lesz a történetben.

Forrás: Screen Rant

Borítókép forrása: Marvel / A galaxis őrzői vol. 3.