Barion Pixel Kezdő és rutinos édesanyákat is vár az I. Gödöllői Babafesztivál – Coloré

Kezdő és rutinos édesanyákat is vár az I. Gödöllői Babafesztivál

2023. 06. 11.

Jövő szombaton, június 17-én az AnyaPlacc Nők Egymásért Egyesület szervezésében a Gödöllői Városi Könyvtárban kerül megrendezésre az I. Gödöllői Babafesztivál.

Az ingyenesen látogatható I. Gödöllői Babafesztivál kiemelt témája a várandósság és a szülés körüli időszakot átfogó információnyújtás. Hiszen a várandósság és a baba megszületése rengeteg változással járhat, egy teljesen új élethelyzet jön létre. „Épp ezért beszélgetünk arról, mi történik abban az esetben, amikor minden úgymond a „normál kerékvágás” szerint történik, illetve épp így a nem várt helyzetekkel kapcsolatos megoldási módokról is.” – írják a szervezők.

I. Gödöllői Babafesztivál
Forrás: Facebook

A változatos programok a Gödöllői Városi Könyvtár (Dózsa György út 8) nagy előadójában, folyóiratolvasó termében, piacterén és udvarán kapnak helyet június 17-én, szombaton reggel 9 és délután 5 óra között.

A programot Dr. Gémesi György polgármester közreműködésével nyitják meg, ezután ringató következik Katona Ágnes Ariadnéval. 10:30 és 12 óra között kerekasztal-beszélgetésnek lehetnek szem- és fültanúi a résztvevők, majd délután relaxáció következik Csombor-Budavári Bernadettel. Délután egytől másfél órás párkapcsolati workshopot tartanak a szervezők, majd a programot a nagy előadóban újabb kerekasztal-beszélgetés zárja.

A Folyóiratolvasóban az alábbi tanácsadásokon vehetnek részt az édesanyák:

  • Szoptatási tanácsadás Dr. Hegyi Eszterrel
  • Hordozási tanácsadás Kovács Kitty-vel
  • Táplálkozási tanácsadás Békési Zsomborral
  • Jogi tanácsadás Tomkáné Dr. Korcsinszky Ágnessel
  • Munkavállalási tanácsadás Fülöp Hajnalkával
  • Párkapcsolati tanácsadás Nagy Alex-szel
  • Mosható pelenka használattal kapcsolatos tanácsadás K. Varga Zsófival
  • Szeretetnyelvek a gyakorlatban Mester Attilával / Meseterápia

Civil szervezetek is képviseltetik magukat a Babafesztiválon, és lehetőség lesz natúrkozmetikumok, gyerekjátékok, könyvek megvásárlására is.

További információt az AnyaPlacc Egyesület Facebook oldalán találhatunk.

Borítókép forrása: Pexels