Barion Pixel Megható pillanat: Gyermekei ápolják a 42 éves rákbeteg Katalin hercegnét a műtétje után – Coloré

Megható pillanat: Gyermekei ápolják a 42 éves rákbeteg Katalin hercegnét a műtétje után

2024. 03. 27.

Családi képet osztott meg Katalin hercegnőről a Kensington-palota – ez az egyetlen hivatalos fotó, amit a hercegnőről januári műtétje óta közzétettek. A fényképen Katalin három gyermeke, György és Lajos herceg és Sarolta hercegnő társaságában látható.

A fotó tanúsága szerint a hercegnő vidámnak tűnik, aki el se mozdulnak édesanyjuk mellől. A képhez csatolt rövid nyilatkozatban Katalin köszönetet mond a jókívánságokért, amelyeket az elmúlt két hónapban kapott, míg eltűnt a nyilvánosság elől.

Hasi műtétje után ez az első nyilvános fotó a hercegnőről

A 42 éves Katalin hercegnőn tervezett és sikeres hasüregi műtétet hajtottak végre hetekkel ezelőtt. A palota nem nyilatkozott a beavatkozás okáról, de azt elmondták, hogy  a walesi hercegnő húsvétig biztosan nem vállal nyilvános szereplést. Katalin január 29-én távozott a London Clinic nevű magánkórházból, és jelenleg a család windsori rezidenciáján lábadozik.

A kérdés sokáig az volt, vajon miért volt szükség erre a beavatkozásra. Mint ismert, a hercegné múlt héten jelentette be, rákos megbetegedéssel küzd és kemoterápiás kezelés alatt áll.


Forrás: Instagram