Barion Pixel „Anya rendben lesz” – A rákbeteg Katalin hercegné könnyes vallomása: Így mondták Vilmos herceggel el 3 gyermeküknek a szörnyű diagnózist – Coloré

„Anya rendben lesz” – A rákbeteg Katalin hercegné könnyes vallomása: Így mondták Vilmos herceggel el 3 gyermeküknek a szörnyű diagnózist

2024. 03. 23.

Újabb drámai részelt derült ki Katalin hercegné állapotáról. Mint ismert, a Vilmos herceg 42 éves feleség a tegnapi nap folyamán egy videóüzenetben tudatta a világgal, hogy rákos megtegedéssel kezelik. Az indiatoday.in újabb információk közölt a drámai diagnózist követően, ugyanis egy, a családhoz közeli forrás állítása szerint Katalin és Vilmos már közölte a gyermekeikkel a lesújtó diagnózist.

Katalin
Nyitókép forrása: Ming Yeung / Staff / Getty Images

Mit mondott Katalin hercegné a gyermekeink?

Vilmos és Katalin nem akarták titkolni a 10 éves György, a 8 éves Sarolta és az 5 éves Lajos elől édesanyjuk állapotát és betegségét.

„Anya rendben lesz”

-kezdte meg Katalin a vallomását három gyermeküknek

Amint el tudják képzelni, ez időbe telt. Időbe telt, mire felépült egy nagy műtét után, és elkezdte a kezelést. De ami a legfontosabb, időbe telt, hogy mindent elmagyarázzanak Györgynek, Saroltának és Lajosnak a számukra megfelelő módon, és megnyugtassuk őket, hogy minden rendben lesz.

-tette hozzá az informátor.

Mit tudunk eddig Katalin Hercegné állapotáról?

Az üzenetből nem derült ki, hogy milyen típusú daganattal kezelik Vilmos herceg feleségét. Annyi azonban kiderült a Variety cikke alapján, hogy a panaszok alapján előszőr „csak” tumorra gondoltak az orvosai, aztán azonban kiderült, hogy rákos sejteket is találtak a szervezetében.

A videó alapján kiderült, hogy Katalin betegségét korai stádiumban kapták el.

Hihetetlenül nehéz pár hónap volt ez az egész családunk számára, de egy fantasztikus orvosi csapatom volt, akik nagyon vigyáztak rám, amiért nagyon hálás vagyok.

-mondta a megható felvételen Katalin, amit alig pár perce rakott ki, és máris több, mint 1 millióan láttak világszerte.

Mint kiderült, az orvosai már meg is kezdték a kemoterápiás kezelését a hercegnének.

Minden friss hír a brit királyi családról: ITT