Barion Pixel A Stranger Things 26 éves sztárja, Grace Van Dien új thrillerében az online ismerkedés rémálomba torkollik – Coloré

A Stranger Things 26 éves sztárja, Grace Van Dien új thrillerében az online ismerkedés rémálomba torkollik

2023. 07. 15.

A mai világban, ahol sokan appokon keresik a szerelmet, nem is gondolunk bele, mennyi veszély fenyegethet minket. Erről szól Grace Van Dien új filmje.

A What Comes Around című filmben Grace Van Dien alakítja Beth-t, egy fiatal nőt, aki azt hiszi, hogy egy online platformon keresztül beleszeretett egy hihetetlen férfiba. Amy Redford közelgő filmje azonban nem modern szerelmi történet, mert a baljós hangnem gyorsan átveszi az uralmat a projektben megalkotott narratíván. Míg egyes filmek online társkereső platformokat tesznek a középpontba, hogy két idegen mesés egymásra találását ábrázolják, addig ez a thriller teljesen más irányt vesz.

Grace Van Dien
Forrás: imdb

Még ha Beth (Grace Van Dien) meg is van győződve arról, hogy egy kedves emberrel ismerkedik, minden megváltozik, miután néhányszor találkoznak, és Eric (Kyle Gallner) ijesztően ragaszkodik ahhoz, hogy a lány élete része legyen. Még akkor is, ha ő nem áll készen erre. A zaklató egyre csak nyomul, megszerzi a nő címét, beállít az ajtaja elé és lehetetlennek tűnik védekezni a veszélyes férfi fenyegetésével szemben, aki mindent tud róla.

Jesse Garcia, aki nemrégiben nagy sikert aratott a Flamin’ Hot főszerepében, Beth védelmező apját alakítja. Miután az apa határozottan figyelmeztette őt, hogy mi történhet, amikor az interneten keresztül megismert idegenekkel randizik, azonnal a tettek mezejére lép lánya érdekében. Beth anyját Summer Phoenix alakítja, aki eleinte szkeptikus az ügyben, de azután ő is mindent megtesz, hogy megvédje a lányát.

A What Comes Around hivatalos előzetese már megtekinthető, a film augusztus elején debütál a mozikban.

Forrás: Collider
Borítókép forrása: imdb