Barion Pixel Újra szól a Nem tudja senki − ismét Follow the Flow koncert lesz a Budapest Parkban – Coloré

Újra szól a Nem tudja senki − ismét Follow the Flow koncert lesz a Budapest Parkban

2023. 03. 21.

Szinte már hagyomány, hogy a Follow the Flow a Budapest Parkban nyitja meg tavasszal a koncertszezont. Május 27-én ezért ismét visszatérnek a főváros egyik legnépszerűbb koncerthelyszínére, hogy bemutassák az új lemezüket.

Áprilistól indul a koncertszezon, megtelik a Budapest Park is, ahol jobbnál jobb fellépőkkel érkezik a tavasz. A Follow the Flow is visszatér a színpadra, ahogy minden évben teszi. Még kaphatók jegyek a május 27-i koncertre.

Óriási a hangulat a Follow the Flow fellépéseken

A Follow the Flow mindig óriási bulit szokott csapni a Budapest Parkban. A tömeg akkora, hogy mozdulni sem lehet. Már órákkal a kezdés előtt hosszú sorok várnak a beléptetésre, a később érkezőknek esélyük sincs előre jutni, de szerencsére kivetítőkön is mutatják a fellépőket.

Szakács Gergő, Fura Csé és BLR stúdióba vonultak a télire, jelenleg is dolgoznak az új lemezükön, aminek a dalait a Park színpadán fogják bemutatni. Valamint újra előadják a régi kedvenceket is. A Nem tudja senki című daluk például már több, mint 69 milliós megtekintésnél jár YouTube-on, ami magyar viszonyok között óriási teljesítménynek számít. Ezt követi az Anyám mondta 34 millióval, és a Maradok távol 31 millióval.

Teltházas koncertek

Többször is teltházas koncerteket tartottak korábban, így idén is erre lehet számítani, ezért érdemes a jegyeket minél előbb megvenni, ha nem akarsz lemaradni. A srácok mindig gondoskodnak a jó hangulatról, meglepetésekről. Folyamatosan tartják a kapcsolatot a közönséggel, ez főleg Fura Csé feladata.

Korábban így nyilatkozott a közös munkáról a Colorénak:

Szerintem, ha emberek együtt zenélnek, jó esetben egyből kialakulhat egyfajta közösségi érzet, ennek a minőségét lehet emelni később.

A Budapest Parkban a Follow the Flown túl fellép még tavasszal az AWS, a Halott Pénz, Szikora Róbert és az R-GO, Dzsúdló és a Kispál és a Borz (utóbbi duplakoncerttel).

Borítókép forrása: YouTube/ FollowTheFlow screenshot