Barion Pixel Programok az egész családnak az Állatkerti Fesztiválon – Coloré

Programok az egész családnak az Állatkerti Fesztiválon

2022. 08. 03.

A Fővárosi Állat- és Növénykert első alkalommal rendezi meg az Állatkerti Fesztivált, ahol a sok-sok gyermekprogram közt a felnőttek is találnak érdekességeket!

Az Állatkerti Fesztivál egy születésnap is egyben: a budapesti állatkert 156 éve nyitotta meg kapuit, s ugyan az évforduló nem kerek, az ünnep nem maradhat el!

A négynapos programon amellett, hogy csodás környezetben lehetünk, a gyerekeket rengeteg játék és egyéb móka várja!

Ezzel vár az Állatkerti Fesztivál

A csütörtöktől vasárnapig tartó ünnepen lesznek olyan programok, amik mind a négy napon igénybe vehetőek, így a gyerekek ellátogathatnak a Kiskertész Tanodába, megismerkedhetnek a kontinensek élővilágával, körhintára ülhetnek, illetve arc- és csillámfestést is kérhetnek. Ezen kívül számtalan kézműves foglalkozással, vezetett sétával és kvízjátékokkal várják a gyerekeket.

Az Állatkerti Fesztiválon az egész család talál szórakozást
Az Állatkerti Fesztiválon az egész család talál szórakozást / Kép forrása: Budapesti Állat- és Növénykert

A nagyobbak ismeretterjesztő előadásokon vehetnek részt, melyből jócskán van kínálat! Megtudhatjuk, hogyan működik az állatkerti orvoslás, megismerhetjük a titokzatos szöcskeegeret, emellett pedig az egzotikus állatok otthoni tartásáról is hasznos információkat tudhatunk meg.

A játékok és előadások mellett színpadi műsorok is lesznek, melyekkel a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt próbálnak kedvezni a szervezők. A fellépők között van Veronaki és a Kiskalász– és a Lilium zenekar, továbbá Paulina és az Ivan & The Parazol is tiszteletét teszi az Állatkertben.

A fesztivál augusztus 4-től 7-ig várja a látogatókat reggel 9 és este 10 óra között. Az utolsó jegyeket este 8 óráig vehetjük meg.

További információ a Budapesti Állat- és Növénykert honlapján található.