Barion Pixel Dűne és csokigyár után itt láthatod újra Timothée Chalamet-et! – Coloré

Dűne és csokigyár után itt láthatod újra Timothée Chalamet-et!

2024. 07. 21.

Timothée Chalamet egy profi pingpongozóról szóló filmben játssza a főszerepet.

Timothée Chalamet lesz a főszereplője és producere a Marty Supreme című filmnek, amely Marty Reisman, profi pingpongjátékosról fog szólni. Bár a történet kitalált, a személy valós, és ez külön izgalmat ad a filmnek! Az A24 gondozásában készült filmhez a forgatókönyvet Josh Safdie és Ronald Bronstein írják, akik producerként is részt vesznek a készülő alkotásban.

Timothée Chalamet új filmje

Marty Reisman 2012-ben hunyt el, és bár asztaliteniszezőként lett ismert, előtte sem volt ismeretlen a neve, hiszen nagy szélhámos hírében állt: fogadásokért és pénzért játszott. Végül profiként is befutott, és 1946 és 2002 között huszonkét bajnoki címet nyert, és ötször lett harmadik az asztalitenisz-világbajnokságon. Az asztalitenisz varázslójaként tekintettek rá, és így élete valóban filmért kiált.

Timothée Chalamet egy pingpongozót fog alakítani / Kép forrása: Greg Doherty / Stringer /WireImage / Getty Images
Timothée Chalamet egy pingpongozót fog alakítani / Kép forrása: Greg Doherty / Stringer /WireImage / Getty Images

Timothée Chalamet rajong a Safdie testvérekért, így örül annak, hogy egyikükkel dolgozhat, hiszen lát bennük egy velük született zordságot, ami véleménye szerint jót tesz a filmeknek – gondoljunk csak Adam Sandler Csiszolatlan gyémánt című filmjére, amit szintén a Safdie testvérek írtak.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images

/szelavi/kultura/timothee-chalamet-dune-csoki/