Barion Pixel Mutatjuk mikor jön a Netflixre a fóliabotrányos tinisorozat harmadik évada! Íme az első részlet – Videóval – Coloré

Mutatjuk mikor jön a Netflixre a fóliabotrányos tinisorozat harmadik évada! Íme az első részlet – Videóval

2024. 04. 20.

A Fülig beléd zúgtam című Netflix tinisorozat két meleg fiú barátságáról és szerelméről szól. Most már azt is tudjuk, hogy harmadik évad is lesz.

A Fülig beléd zúgtam (Heartstopper) brit romantikus drámasorozatot 2022-től láthatjuk a Netflixen. Az Alice Oseman által írt könyvadaptációból született sorozat nálunk főleg amiatt kavart nagy port, mert a könyvformátumát befóliázták a kiskorúakat értintő LMBTQ+ törvények miatt.

Tinisorozat Fülig beléd zúgtam
Kép forrása: Dave J Hogan / Contributor / Getty Images

A sorozat azonban akkora elismerésnek és sikernek örvend, hogy már a harmadik évad is elkészült, miközben nemrégiben jelent meg a könyvsorozat ötödik része.

Érkezik a tinisorozat 3. évada

Az is ismert, hogy a Netflixen idén októberben fogjuk látni a folytatást. Hogy ne kelljen addig se sokat izgulni, íme néhány információ, amelyet a szereplők osztanak meg velünk.

A videó szerint Nick, Charlie és a többi barátjuk, osztálytársuk újabb kalandokba keverednek így a rajongók tovább követhetik a felnőtté válásuk rögös, kanyargós, drámai de mindenek felett romantikus útját.

Nyitókép forrása: Peter Nicholls / Stringer / Getty Images