Barion Pixel Durván nagyot szakított Timothée és Zendaya – A Dűne 2 dupla annyi pénzt hozott az első hétvégéjén, mint az első rész – Coloré

Durván nagyot szakított Timothée és Zendaya – A Dűne 2 dupla annyi pénzt hozott az első hétvégéjén, mint az első rész

2024. 03. 04.

81,5 millió dolláros bevételt ért el a Timothée Chalamet és Zendaya főszereplésével készült Dűne: Második rész az Egyesült Államokban a bemutató hétvégéjén, ezzel az idei év legjobb nyitóhétvégéjét produkálta. Az első rész a 2021-es nyitóhétvégéjén 41 millió dolláros bevételt ért el az USA-ban.

81,5 millió dolláros bevételt ért el a Timothée Chalamet és Zendaya főszereplésével készült Dűne: Második rész az Egyesült Államokban a bemutató hétvégéjén, ezzel az idei év legjobb nyitóhétvégéjét produkálta. Az első rész a 2021-es nyitóhétvégéjén 41 millió dolláros bevételt ért el az USA-ban.

"dune: Part Two" World Premiere Vip Access

Mekkora siker lesz a Dűne 2?

A Dűne 2 az Egyesült Államokon kívül 97 millió dollárt gyűjtött, így globálisan 178 millió dolláros eredményt ért el az első hétvégén. A film összesen 160 millió dollárból készült és 100 millió dollárt költöttek a marketingre, így a gyártónak jó esélye van arra, hogy az elkövetkezendő hetekben nyereséget termeljen és túlszárnyalja az első rész 402 millió dolláros összbevételét.