Barion Pixel A vonat nem vár Marics Petire – Bedübörgött a Demjén-musical előzetese – Coloré

A vonat nem vár Marics Petire – Bedübörgött a Demjén-musical előzetese

2024. 07. 31.

Marics Peti, Brasch Bence, Ember Márk és Törőcsik Franciska hamarosan a mozikban idézik fel a legjobb retró dalokat a Demjén-musicalben.

A Demjén-musical hamarosan a mozikba érkezik, Marics Peti, Törőcsik Franciska és Ember Márk főszereplésével. Utóbbi most megosztotta a film hivatalos előzetesét:

Demjén-musical Marics Petivel

Mi köti össze a múltat a jelennel? Természetesen a szerelem. És a zene. De csak ha nagyon jó. Lili korunk tipikus lánya: magányos, és igyekszik bebeszélni magának, hogy így jó neki. De egyszer a szülei lakásában talál egy régi levélcsomagot, amit az anyja, úgy látszik, egyáltalán nem akart megmutatni neki. Ő persze nem sokat habozik, olvasni kezd, és megelevenedik előtte a múlt… A kilencvenes évek elejének egy felejthetetlen nyara, amikor három jó barátnő a Balatonnál vakációzik, és közülük csak Eszter (Törőcsik Franciska) akar hűséges maradni az otthon hagyott, karót nyelt pasijához.

Marics Peti mellett Ember Márk és Törőcsik Franciska játsszák a főszerepet a Demjén-musicalben / Kép forrása: Intercom
Marics Peti mellett Ember Márk és Törőcsik Franciska játsszák a főszerepet a Demjén-musicalben / Kép forrása: Intercom

Az általában mérnöki pontossággal követett terveit kissé összekuszálja, hogy megismerkedik egy sráccal (Ember Márk), aki laza, vicces és van még egy nagyon jó tulajdonsága: egy zenekarban játszik, és esténként a szigligeti strandon lép fel a haverjaival. Mi lehet ebből? Kavarodás? Szerelem? Féltékenység? Néhány csók? Néhány pofon? Még több csók? Ez a minimum. A Balaton parti nyár áthangolja néhány fiatal ember életét – és még a gyerekeikét is.

Bemutató dátuma: 2024. december 12.Forgalmazó: InterCom

Forrás: port.hu