Barion Pixel Százezrek követelnek külön sorozatot a Bridgerton rajongói ennek a két szereplőnek – Coloré

Százezrek követelnek külön sorozatot a Bridgerton rajongói ennek a két szereplőnek

2024. 06. 15.

Június 13-án folytatódik A Bridgerton család 3. évada. A rajongók pedig alig várják, hogy végre láthassák, hogyan alakul Colin és Penelope kapcsolata.

Bridgerton 302 Unit 02420r

Mindeközben pedig a rajongók saját spin-off sorozatot követelnek a sorozat előzmény sorozatából, a Sarolta királyné – Egy Bridgerton-történet című szériából megismert Brimsley-nek és Reynolds-nak, a király és a királyné inasának, akik a háttérből segítették Sarolta és György király egymásra találását.

329008.1200x630

Mindeközben pedig ők ketten is egymásba szerettek.

Aaaaqszgycuyri90bho C9yvtosqvmsoy 2bpr57mexjouvb50hlrvsqc1gqw0h1 Kk7mhcmgrgk Eadbefx7cwpyamzyd8a3gb0mqu1ozkn4czz9ruueaakzrcgwnzd5jfgaepaevfn40u Fywibl Zrhvvyqa

Sarolta királyné és György király története a Bridgertonhoz méltó happy end-del végződött, azonban Brimsley és Reynolds szerelmi szála lezáratlan maradt, ezért a rajongók most azt követelik, hogy az alkotók az ő történetüknek is szenteljenek egy külön sorozatot. Arról azonban nem tudni, hogy a sorozat készítői terveznek-e egy teljes szériát szentelni a két inas szerelmi történetének kibontására.

/szelavi/kultura/kulon-sorozatot-a-bridgerton-rajongoi/