Barion Pixel Minden, amit tudni érdemes a Bridgerton 4. évadáról – van, amire sosem gondolnánk – Coloré

Minden, amit tudni érdemes a Bridgerton 4. évadáról – van, amire sosem gondolnánk

2024. 06. 22.

A Bridgerton család beton biztos siker a Netflixen, még a spinoff is nagyot ment, így jöhet a következő felvonás.

A Julia Quinn regényein alapuló adaptáció akkora siker lett a Netflixen, amit talán még a készítők sem vártak, bár Shonda Rhimes igazi nagyágyú a sorozatok terén. A Régens-korszakbeli romantikus dráma rekordokat döntött 2020-as debütálésakor és 2022-ben a Bridgerton második évada a Netflix minden idők legnézettebb angol nyelvű tévésorozata volt. A harmadik széria is nagy siker, illetve közben látható volt a Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet spinoff is.

Sarolta királyné: egy Bridgerton történet
Forrás: Netflix

A Bridgerton család harmadik évad csak pár hete került fel a streaming platformra, máris természetesen No. 1 és a jó hír, hogy készül a 4. évad, noha majd csak 2026-ban kerül képernyőre. Jess Brownell, aki más Shondaland sikereken is dolgozott, úgymint a Botrány és az Inventing Anna, a 4. évad showrunnerjeként folytatja.

Dolgozunk azon, hogy gyorsabban kiadjuk az évadokat, de nyolc hónapot vesz igénybe a megfilmesítésük. Ezt követően jön a szerkesztési folyamat és a szinkronok. Maga a forgatókönyv írás is hosszú folyamat, szóval nagyjából kétéves tempóban valósulnak meg, de szeretnénk gyorsítani.

– árulta el Brownell.

Hogy közben lesz-e spinoff, nos arra kevés esélyt látnak a készítők, Shonda Rhimes nem biztos abban, hogy le kellene még egy bőrt nyúzni a Saroltáról, hiszen elmondták, amit akartak.

Míg az első két évad követte a regények kronológiáját, addig a harmadik évad ugrott egyet és Colin lépett Benedict elé. Az írónő már tudja, hogy melyik karaktere adaptálódik a negyedik évadban, de nem árulhatja még el a rajongóknak. Eloise, Benedict vagy Francesca kerülhet a reflektorfénybe, és a harmadik évadban egyértelművé vált, hogy utóbbi kettő szerelmi szála nem lesz épp egyszerű, mivel mindketten queer karakterekké léptek elő.

Azt már lehet tudni, hogy az alapszereplők mind visszatérnek, akik pedig idő közben “kiházasodtak”, azok mellékszereplőkként maradnak a sorozatban.

Forrás: Teen Vogue
Borítókép forrása: Netflix
0 /eletmod/sztarok/bridgerton-4-evada/