Barion Pixel Jubileumot ünnepel duplalemezzel a Fatal Error – Coloré

Jubileumot ünnepel duplalemezzel a Fatal Error

2021. 06. 03.

11 zseniális dallal érkeztek a rockerek!

A Fatal Error zenekar duplalemezzel ünnepli fennállásának tizedik jubileumát. Megjelent a Művirágok
karneválja első fele, amelyről a közelmúltban már kijött négy dal, emellett pedig hét új szám lát napvilágot. A lemez második felvonása őszre várható.

“Az alapötlet onnan jött, hogy ha már ilyen sok időnk volt a járvány alatt új dalokat írni és a felvételekkel foglalkozni, ne hagyjuk veszni őket. Aztán átgondoltuk, hogy az idei jubileumi évünket illik méltó módon megünnepelni, ezért úgy döntöttünk, hogy a sima, nagyjából tízdalos lemez helyett csinálunk egy duplalemezt. Hogy a mennyiség kicsit fogyaszthatóbb legyen, ezért végül két részben jelentetjük meg a dalokat” – árulta el a frontember, Rimóczi Zsola.

A zenekar zúzósabb és érzelmesebb slágervárományos dalokat is tett a lemezre, sőt, a megjelenés napján egy különleges klippel is megajándékozták a közönséget.

„Ha az égiek is úgy akarják, augusztus 19-én tartunk egy nagyobb szabású bulit Budapesten, a Monyo Landben, ahol az új lemez első felét be is mutatjuk. Az ősz még olyan messze van, hogy nem érdemes róla sokat beszélni, de azért azt eláruljuk, hogy a lemez második fele mellett készülünk pár meglepetéssel…” – csigázta fel a rajongókat a zenekar.

A korongot már meg is hallgathatod a Spotify-on:

Borítókép forrása: Mertez Management