Barion Pixel Pókiszony és rettegés: a legújabb horrorfilmnek már az előzetese is iszonytató – Coloré

Pókiszony és rettegés: a legújabb horrorfilmnek már az előzetese is iszonytató

2024. 02. 18.

Az Arachnofóbia klasszikus horrorfilmet idézi meg a Sting című film, melyben egy kislány egy különleges pókfajra bukkan.

Miközben készül az 1990-es Arachnophobia című kultikus horrorfilm remake-je, a Well Go USA stúdió gyorsan beelőz a Sting-gel, ami minden pókokat utáló ember rémálma lehet. Az előzetesben körvonalazódik a cselekmény, mely szerint a 12 éves Charlotte (Alyla Browne) talál egy piciny pókot, amit befőttes üvegbe zár, etet, beszél hozzá, és legnagyobb meglepetésére a Sting-nek elnevezett nyolclábú megtanulja a köszöntő fütyülést. De az intelligenciája mellett a fejlődése is lenyűgöző, napok alatt duplázza a méreteit. Végül pedig természetesen elszabadul és fütyül a sikoltozó emberekre, módszeresen bénítja meg majd falja fel őket. Cuki.

horrorfilm, 2024
Forrás: imdb

Alyla Browne mellett a főszereplők Ryan Corr, Penelope Mitchell, Jermaine Fowler, Silvia Colloca, Danny Kim, Noni Hazlehurst és Robyn Nevin. A nevek nem feltétlenül sokat mondóak számunkra, ugyanis ez egy ausztrál alkotás, melyet Kiah Roache-Turner filmes író-rendező készített – nem is olyan rosszul. A Sting április közepén érkezik a mozikba és vélhetően hamar a streaming platformokra is.

Nem ez az egyetlen rendkívül ijesztő pókos horrorfilm ebben az évben, ugyanis a franciák is alkottak egyet, Vermin címmel, és abban látszólag valódi pókokat használtak a forgatások során. A Sting-ben egyértelműen látszik a CGI technika, de ez nem von le az értékéből, igazán látványos, szörnyen ijesztő, a nekünk ismeretlen színészek játéka pedig üdítően hat.

Már a trailer-t sem ajánljuk gyenge idegzetűeknek:

Forrás: imdb
Borítókép forrása: