Barion Pixel Micsoda? Rave-partin gyászolja halott gyermekét a Mi kis falunk szerelmespárja – Coloré

Micsoda? Rave-partin gyászolja halott gyermekét a Mi kis falunk szerelmespárja

2024. 03. 24.

Sodró Eliza és Rusznák András, azaz A Mi kis falunkból ismert Saci és Bazsó több színházi darabban játszanak együtt, többek között a Loupe Színházi Társulás legújabb darabjában, a Bármi lehetséges, ha elég erősen gondolsz rá című előadásban is, amely egy szerelem történetén belül egy gyermek elvesztéséről szól. 

A történet szerint Alex és Rupert között a különbözőségeik ellenére minden magától értetődően alakul, de elveszítik újszülött gyermeküket. Cordelia O’Neill néhol szívmelengető, máskor szívfacsaró kétszereplős darabja biztos kézzel vezet végig bennünket egy nagy megpróbáltatás elé állított párkapcsolat lentjein és fentjein. Az előzetesben az érzelmek széles skáláját vonultatja fel a két zseniális színész, sőt az egyik jelenetfoszlányból úgy tűnik, egy rave-parti is belekerült valahogy a gyászról szóló színdarabba.

R6 29116 683x1024 1

Megingathatatlan arányérzékkel vegyít egymásba humort és megrendülést, gyászt és életigenlést. A darabot a Marczibányi Téri Művelődési Központban tekintheti meg a közönség.

Kép forrása: Loupe Színházi Társulás facebook